اطلاعیه ی مهم جشن فارغ التحصیلی

دانشگاه ایوان کی در نظر دارد برای دانشجویانی که در سال 92 به بعد فارغ‌التحصیل شده‌اند و یا تا پایان شهریور 96 فارغ‌التحصیل خواهند شد، جشن فارغ‌التحصیلی برگزار نماید. لذا عزیزانی که واجد شرایط فوق هستند و قصد شرکت در مراسم را دارند، می توانند با ورود به سامانه دانشجویی و وارد نمودن شماره دانشجویی و کد ملی جهت ورود به سامانه و در نهایت پر نمودن فرم پیش ثبت نام جشن دانش آموختگی، برای حضور در این مراسم باشکوه اعلام آمادگی نمایند. لازم به ذکر است با توجه به محدود بودن ظرفیت، اولویت با دانش آموختگانی است که زودتر پیش ثبت نام کرده باشند.

اطلاعات مراسم :
زمان برگزاری : چهارشنبه 22 شهریورماه 96 ساعت 17 تا 21
محل برگزاری : پردیس دانشگاه ایوان کی
هزینه شرکت در مراسم : به ازاء هر دانشجو 40 هزار تومان و همراه هر نفر 20 هزار تومان (تعداد همراهان حداکثر 2 نفر می باشد.)
نکات مهم :
-  پذیرایی شامل میوه، شیرینی و شام
-   به دانش‌آموختگان یادبودی از مراسم  اهداء خواهد شد
-  اجرای استندآپ کمدی توسط یکی از کمدین های مطرح کشور
-  اجرای موسیقی زنده سنتی و پاپ
-  از مراسم تصویربرداری حرفه‌ای صورت گرفته و فایل آن در اختیار مدعوین قرار خواهد گرفت.
-  با حضور یک تیم عکس‌برداری حرفه‌ای، امکان گرفتن عکس یادگاری برای مدعوین فراهم خواهد شد.
-  مهمانانی که امکان استفاده از وسیله ی شخصی را ندارند سرویس رفت وآمد از پایانه ی جنوب مهیا خواهد شد.

ستاد برگزاری مراسم جشن فارغ التحصیلی

دانشگاه ایوان کی