مديريت برنامه ريزي پژوهشي پژوهش اخبار و اطلاعيه

اطلاعيه ي مهم جشن فارغ التحصيلي

دانشگاه ايوان کي در نظر دارد براي دانشجوياني که در سال 92 به بعد فارغ‌التحصيل شده‌اند و يا تا پايان شهريور 96 فارغ‌التحصيل خواهند شد، جشن فارغ‌التحصيلي برگزار نمايد. لذا عزيزاني که واجد شرايط فوق هستند و قصد شرکت در مراسم را دارند، مي توانند با ورود به سامانه دانشجويي و وارد نمودن شماره دانشجویی و کد ملی جهت ورود به سامانه و در نهایت پر نمودن فرم پیش ثبت نام جشن دانش آموختگی، براي حضور در اين مراسم باشکوه اعلام آمادگي نمايند. لازم به ذکر است با توجه به محدود بودن ظرفيت، اولويت با دانش آموختگاني است که زودتر پيش ثبت نام کرده باشند.

اطلاعات مراسم :
زمان برگزاري : چهارشنبه 22 شهريورماه 96 ساعت 17 تا 21
محل برگزاري : پرديس دانشگاه ايوان کي
هزينه شرکت در مراسم : به ازاء هر دانشجو 40 هزار تومان و همراه هر نفر 20 هزار تومان (تعداد همراهان حداکثر 2 نفر مي باشد.)
نکات مهم :
-  پذيرايي شامل ميوه، شيريني و شام
-   به دانش‌آموختگان يادبودي از مراسم  اهداء خواهد شد
-  اجراي استندآپ کمدي توسط يکي از کمدين هاي مطرح کشور
-  اجراي موسيقي زنده سنتي و پاپ
-  از مراسم تصويربرداري حرفه‌اي صورت گرفته و فايل آن در اختيار مدعوين قرار خواهد گرفت.
-  با حضور يک تيم عکس‌برداري حرفه‌اي، امکان گرفتن عکس يادگاري براي مدعوين فراهم خواهد شد.
-  مهماناني که امکان استفاده از وسيله ي شخصي را ندارند سرويس رفت وآمد از پايانه ي جنوب مهيا خواهد شد.

ستاد برگزاري مراسم جشن فارغ التحصيلي

دانشگاه ايوان کي