اطلاعیه مهم ثبت نام کاردانی نظام جدید (هنرستان، فنی و حرفه ای و کار و دانش)-بهمن 1397

دانشگاه ایوان کی (بزرگترین دانشگاه غیرانتفاعی شرق تهران) به عنوان یکی از هفت دانشگاه برتر غیرانتفاعی کشور در مقطع کاردانی پیوسته و در 8 رشته تحصیلی دانشجو می پذیرد. متقاضیان می توانند با مراجعه حضوری به دانشگاه ایوان کی  از 97/11/01 لغایت 97/11/13  نسبت به ثبت نام  اقدام کنند. حضور شخص پذیرفته شده به همراه مدارک زیر در روز ثبت نام الزامی است.

مدارک لازم برای ثبت نام

1.  اصل‌‌ مدرك ‌‌دیپلم ‌متوسطه ‌‌نظام‌‌جدید یا گواهی‌ ‌موقت‌ ‌پایان ‌‌تحصیلات‌ متوسطه‌ نظام‌جدید در یكی‌ از شاخه‌های‌ كاردانش‌ یا فنی‌ و حرفه‌ای ‌صادره‌ از محل‌ تحصیل‌ مبنی‌ برگذراندن كلیه واحدهای درسی‌ در دوره ‌سه‌ساله‌، كارورزی و كارآموزی حداكثر تا پایان‌ شهریورماه‌ 1395.

2.   اصل‌ مدرك‌ دیپلم‌ یا گواهی‌ موقت‌ پایان‌ تحصیلات‌ نظام‌قدیم ‌(هنرستان) مبنی‌ برگذراندن‌ كلیه‌ دروس‌ چهارساله.

3.  اصل‌ شناسنامه‌ و دو برگ‌ فتوكپی‌ از تمام‌ صفحات‌ آن.‌

4.  6 قطعه‌ عكس‌ 4?3 تمام‌ رخ‌ تهیه‌ شده‌ درسال‌جاری‌.

5.  ارائه رسید درخواست تاییدیه تحصیلی دیپلم (درخواست تاییدیه تحصیلی از دفاتر پیشخوان دولت می‌بایست اقدام شود).

6.  داوطلبان‌ مرد لازم‌ است‌ مدركی‌ را كه‌ وضعیت‌ نظام‌ وظیفه‌ آنان‌ را با توجه‌ به‌ بند ( 3-3) مندرج‌ در صفحه (2و3) دفترچه‌ راهنمای‌ آزمون‌ دوره‌های‌ كاردانی‌ نظام‌جدید (دانشگاه فنی ‌و حرفه‌ای‌ و مؤسسات آموزش عالی غیرانتفاعی) سال‌ 1395مشخص‌ كند، ارائه‌ نمایند.

رشته های این مقطع:

الكترونیك - الكترونیك عمومی
  الكتروتكنیك - برق صنعتی
  نرم افزار كامپیوتر
  نقشه كشی عمومی - نقشه كشی و طراحی صنعتی
  ساختمان - كارهای عمومی ساختمان
  نقشه كشی معماری - معماری
  حسابداری بازرگانی
  امور اداری

شرایط و تخفیفات ویژه:

1-دانشجویان در هر ترم از مزایای وام شهریه در چارچوب سهم تخصیصی از صندوق رفاه دانشجویان برخوردارخواهند شد.

2-کلیه  دانشجویان در طول تحصیل تحت پوشش بیمه حوادث قرار خواهند گرفت.

3- دانشجویان رتبه اول تا سوم هر رشته ازتخفیف شهریه برخوردار می گردند.

4- به تمامی افراد شاغل در نیروهای مسلح و فرزندان ایشان تا سقف 20 درصد تخفیف شهریه تعلق می گیرد.

5-به افراد شاغل در وزارت ورزش وجوانان و فرزندان آنان که در رشته های تربیت بدنی این دانشگاه مشغول به تحصیل میشوند تا سقف 15 درصد تخفیف شهریه تعلق می گیرد.

6- دانشجویان با نسبت فامیلی درجه یک(برادری،خواهری،همسری،فرزندی) مادامی که به طور همزمان در این دانشگاه به تحصیل مشغول باشند، به هر کدام تا سقف 25 درصد تخفیف شهریه تعلق خواهد گرفت.

7- دانشجویانی که در دو مقطع متوالی در این دانشگاه تحصیل نمایند از 10 درصد تخفیف شهریه برخوردار می گردند.

8- دانشجویان هر روز از وعده غذایی گرم(ناهار) در سالن غذاخوری مجهز بهره مند می گردند.

9- با هماهنگی که با پایانه شهر ایوان کی صورت گرفته ،سرویس ایاب و ذهاب از عمده میادین اصلی تهران و شهرهای مسیر برقرار می باشد.

10- دانشجویان از کتابخانه دیجیتال،کارت سلامت،سایت های مجهز رایانه ای و سیستم اطلاعات آموزشی مبتنی بر وب، بهره مند می گردند.

11- دانشجویان از اینترنت رایگان و دسترسی به منابع و پایگاه های اطلاعات علمی معتبر دنیا بهره مند می گردند.

جهت کسب اطلاعات بیش تر و آشنایی با امکانات دانشگاه به آدرس زیر بروید.

www.eyc.ac.ir/intro.html

لینک اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور

شرایط دانشگاه:

1.  دانشگاه ایوان کی در نزدیكترین فاصله با شهر تهران (50 كیلومتری سه راه افسریه ) قرار دارد و در ارزیابی  اخیرصورت گرفته توسط وزارت علوم در سطح یک قرار گرفته و به عنوان یکی ازهفت دانشگاه برترغیر انتفاعی کشور محسوب می شود.

2.  دانشگاه ایوان کی با بیش از 12 سال سابقه آموزشی، دارای 80 رشته در مقاطع مختلف تحصیلی و حدود 5000 دانشجو و بیش ازیازده هزار فارغ التحصیل می باشد.

3.  با برنامه ریزی صورت گرفته با همکاری اساتید برجسته و بنام، کلیه کلاس ها فقط در
دو روز برگزار می شود.

4.  سرویس ایاب و ذهاب همه روزه از اکثر نقاط تهران و شهرهای اطراف (پاكدشت، شهر ری و كرج) مهیا است.

5.  آدرس: سه راه افسریه - اتوبان امام رضا (ع)- بعد از پاکدشت- شهر ایوان کی- بلوار آیت الله طالقانی- خیابان دانشگاه- دانشگاه ایوان کی

6.  تلفن تماس ضروری (8 صبح الی 2 بعد از ظهر)    31432-023

نوشته شده توسط معاونت آموزش در تاریخ ۱۳۹v/۱۰/۳۰