اطلاعیه مهم و فوری؛ طرح کارنامه سلامت ورودی های 93

به اطلاع دانشجویان ورودی 93 در کلیه مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد می رساند:
لازم است جهت تکمیل فرمهای طرح کارنامه سلامت به سامانه دانشجویی مراجعه نمایند. (برای ورود می توانید از لینک زیر وارد شوید)

مراحل:
با وارد کردن شماره دانشجویی و کد ملی وارد سامانه شوید.
لینک مربوط به طرح سلامت در سمت راست صفحه قابل دسترسی است.
پس از خواندن راهنما، فرم سلامت روان را پر کرده و در پایان ثبت اطلاعات را بزنید و آن را چاپ بگیرید.
سپس فرم سلامت جسم را نیز به همین ترتیب تکمیل و ثبت اطلاعات و چاپ را انجام دهید.
فرم مخصوص پزشک را به صورت خام (پر نشده) چاپ کنید و لازم نیست تکمیل کنید. (این اطلاعات توسط کارشناس تکمیل می گردد.)
هر 3 فرم مذکور را به صورت یکجا به کارشناس پزشکی تحویل نمایید.
پس از انجام معاینات مربوطه توسط کارشناس، اطلاعات نهایی شما در سیستم ثبت خواهد شد و تمامی مراحل تکمیل شده است.

نکات لازم:
نکته 1: این طرح برای تمامی ورودی های جدید (93) الزامی است.
نکته 2:
دانشجویانی که در این طرح شرکت نکنند از امتحانات پایان ترم و سایر خدمات سامانه دانشجویی محروم می گردند.
نکته 3: کارشناس بهداشت در هفته اول طرح (17 الی 22 آبان) در دفتر پردیس و هفته دوم (24 الی 29 آبان) در سالن اجتماعات موسسه حاضر است که دانشجویان مشمول طرح را که فرمهای قبلی را چاپ و آماده کرده اند، بصورت رایگان ویزیت می نماید.
نکته 4: دانشجویانی که در این دو هفته (17 الی 29 آبان ماه) نسبت به تکمیل این طرح اقدام نکنند، می بایست پس از آن، به کارشناس مستقر در مرکز بهداشت ایوانکی مراجعه نمایند.

نوشته شده توسط معاونت دانشجویی و فرهنگی در تاریخ ۱۳۹۳/۰۸/۱۴