اطلاعیه مهم: برگزاری ترم تابستان 1395

اطلاعیه برگزاری ترم تابستان 1395-1394 (ترم 943)

زمانبندی،مقررات و ضوابط انتخاب واحد ترم تابستان 1395-1394

تقویم آموزشی
-ثبت نام  و انتخاب واحد: شنبه مورخ 05/04/1395 لغایت دوشنبه 07/04/1395
-ثبت نام از دانشجویان میهمان: شنبه 29/03/95 لغایت 15/04/1395
-شروع کلاس های درس: چهارشنبه مورخ 9/04/1395
-پایان کلاس ها: پنج شنبه 21/05/1395
-شروع امتحانات: سه شنبه 2/06/1395
-پایان امتحانات: دوشنبه مورخ 08/06/1395

بدین وسیله به اطلاع کلیه دانشجویان محترم می رساند:ترم تابستانی سال تحصیلی 95-94 در دانشگاه ایوانکی برگزار خواهد شد.کلیه دانشجویان دانشگاههای وابسته به وزارت علوم تحقیقات و فناوری کشور در صورت تمایل مجاز به ثبت نام هستند.ضروری است که کلیه ضوابط و مقررات ترم تابستان به شرح ذیل مورد توجه قرار گیرد.بدیهی است مسئولیت عدم رعایت ضوابط و مقررات مذکور به عهده متقاضی است.

1-  جهت اطلاع از لیست دروس ارائه شده به فایل پیوست مراجعه شود.

2-  دانشجویان میهمان جهت ثبت نام و اخذ شماره دانشجویی به آقای مشیری(واحد آموزش)مراجعه کنند.

3-  حداکثر واحد قابل اخذ در ترم تابستان 6 واحد است.در صورت فارغ التحصیلی،اخذ حداکثر 8 واحد نیز بلامانع است.

4-  حذف و اضافه در ترم تابستان امکان پذیر نیست.

5-  در صورت عدم مراجعه،انصراف و یا حذف دروس انتخاب شده به هر دلیلی توسط دانشجو،شهریه واریز شده به هیچ وجه قابل استرداد نیست.

6-  اخذ دروس با تداخل زمانی کلاس یا تداخل امتحان پایان ترم به هیچ وجه امکان پذیر نخواهد  بود.

7-  طول دوره ترم تابستان 6 هفته بدون در نظر گرفتن امتحانات است.

8-  شهریه ترم تابستان فقط از طریق پرداخت الکترونیکی(توسط کارت های شتاب)در سیستم آموزشی سما به شرح راهنمای مندرج در سایت قابل پرداخت است.یادآور می شود برای پرداخت الکترونیکی از طریق کارت شتاب دارا بودن رمز دوم cvv2 و تاریخ انقضاء کارت الزامی است.

9-  در صورتی درس یا دروسی از سوی آموزش دانشگاه به علت نرسیدن به حد نصاب لازم حذف شود،شهریه پرداختی با تایید مدیریت آموزش و پس از طی مراحل اداری توسط مدیریت امور مالی دانشگاه قابل عودت خواهد بود.

10-  ضروری است دانشجویان میهمان از سایر دانشگاهها قبل از ثبت نام نسبت به دریافت فرم میهمانی که در آن عنوان درس،تعداد واحد درسی،شماره نامه ثبتی و تاریخ نامه که به تایید مدیریت آموزش دانشگاه مبدأ رسیده است و در فرم های مذکور قید می شود اقدام نمایند.

با آرزوی توفیق الهی

مدیریت آموزشی  و تحصیلات تکمیلی دانشگاه