اطلاعيه مهم در رابطه با انتخاب رشته آزمون کارشناسي ارشد 1396

دانشگاه ايوان کي (بزرگترين دانشگاه غيرانتفاعي شرق تهران) به عنوان يکي از هفت دانشگاه برتر غيرانتفاعي کشوراز طريق کنکور در 15رشته تحصيلي دانشجوي کارشناسي ارشد مي پذيرد. آن دسته ازداوطلبان گرامي که در کنکور کارشناسي ارشد 96 مجاز به انتخاب رشته شده اند، مي توانند از روز يکشنبه 21/03/1396 لغايت پنج شنبه 25/03/1396 با مراجعه به سايت سازمان سنجش و آموزش کشور نسبت به انتخاب رشته اقدام کنند. کد رشته هاي کارشناسي ارشد دانشگاه ايوان کي در دفترچه انتخاب رشته و اصلاحيه آن به شرح زير مي باشد:

1. مهندسي کامپيوتر -هوش مصنوعي و رباتيکز                           کد: 22636
2. مهندسي فناوري اطلاعات- مديريت سيستم هاي اطلاعاتي       کد:22427
3. مهندسي عمران-مهندسي و مديريت ساخت                          کد:21407
4. مهندسي عمران- سازه                                                     کد:21225
5.مهندسي عمران- زلزله                                                       کد:21311
6.مهندسي صنايع- بهينه سازي سيستم ها                              کد:20426
7. مهندسي صنايع- سيستم هاي کلان اقتصادي و اجتماعي         کد:20496
8.مهندسي صنايع- مديريت مهندسي                                       کد:20600
9.مهندسي مکانيک - مکاترونيک                                              کد:21973
10.مهندسي مکانيک - طراحي کاربردي                                     کد:21656
11.روانشناسي عمومي                                                         کد:14146
12.تربيت بدني- مديريت بازاريابي در ورزش                                 کد:11617
13.تربيت بدني- مديريت راهبردي در سازمان هاي ورزشي             کد:11625
14. مهندسي معماري                                                           کد:25038
15. معماري داخلي                                                               کد:25641

لينک انتخاب رشته سازمان سنجش(کليک کنيد)

شرايط دانشگاه:

1.  دانشگاه ايوان کي در نزديكترين فاصله با شهر تهران (50 كيلومتري سه راه افسريه ) قرار دارد و در ارزيابي صورت گرفته توسط وزارت علوم در سطح يک قرار گرفته و به عنوان يکي ازهفت دانشگاه برترغير انتفاعي کشور محسوب مي شود.

2.  دانشگاه ايوان کي با بيش از 12 سال سابقه آموزشي در حال حاظر داراي بیش از 70 رشته در مقاطع مختلف تحصيلي، حدود 4000دانشجو و بيش از ده هزار فارغ التحصيل مي باشد. اين دانشگاه با توجه به نياز کشور از سال 1390 فعاليت خود را در زمينه گسترش تحصيلات تکميلي آغاز کرد و هم اکنون با 15رشته کارشناسي ارشد و 1 رشته دکتری به مسير خود ادامه مي دهد.

3.  با برنامه ريزي صورت گرفته با همکاري اساتيد برجسته و بنام، کليه کلاس ها در يک روز و آخر هفته برگزار مي شود.

4.  سرويس اياب و ذهاب همه روزه از اکثر نقاط تهران و شهرهاي اطراف (پاكدشت، شهر ري و كرج) مهيا است.

5.  آدرس: سه راه افسريه - اتوبان امام رضا (ع)- بعد از پاکدشت- شهر ايوان کي

شرایط و تخفیفات ویژه

1-دانشجویان در هر ترم از مزایای وام شهریه در چارچوب سهم تخصیصی از صندوق رفاه دانشجویان برخوردارخواهند شد.2-کلیه  دانشجویان در طول تحصیل تحت پوشش بیمه حوادث قرار خواهند گرفت.3- دانشجویان رتبه اول تا سوم هر رشته ازتخفیف شهریه برخوردار می گردند.4- به تمامی افراد شاغل در نیروهای مسلح و فرزندان ایشان تا سقف 15 درصد تخفیف شهریه تعلق می گیرد.5-به افراد شاغل در وزارت ورزش وجوانان و فرزندان آنان که در رشته های تربیت بدنی این دانشگاه مشغول به تحصیل میشوند تا سقف 15 درصد تخفیف شهریه تعلق می گیرد. 6- دانشجویان با نسبت فامیلی درجه یک(برادری،خواهری،همسری،فرزندی) مادامی که به طور همزمان در این دانشگاه به تحصیل مشغول باشند، به هر کدام تا سقف 25 درصد تخفیف شهریه تعلق خواهد گرفت.7- دانشجویانی که در دو مقطع متوالی در این دانشگاه تحصیل نمایند از 10 درصد تخفیف شهریه برخوردار می گردند.8- دانشجویان هر روز از وعده غذایی گرم(ناهار) در سالن غذاخوری مجهز بهره مند می گردند. 9- با هماهنگی که با پایانه شهر ایوان کی صورت گرفته ،سرویس ایاب و ذهاب از عمده میادین اصلی تهران و شهرهای مسیر برقرار می باشد.10- دانشجویان از کتابخانه دیجیتال،کارت سلامت،سایت های مجهز رایانه ای و سیستم اطلاعات آموزشی مبتنی بر وب، بهره مند می گردند.11- دانشجویان از اینترنت رایگان و دسترسی به منابع و پایگاه های اطلاعات علمی معتبر دنیا بهره مند می گردند.

جهت کسب اطلاعات بيش تر و آشنايي با امکانات دانشگاه به آدرس زير برويد.

www.eyc.ac.ir/intro.html

تلفن تماس ضروري (از 8 الي 14): 31432-023       با پشتیبانی 30 خط و بدون اشغالی