ثبت نام در جشن بزرگ فارغ التحصیلی دانشگاه ایوان‌کی

كلیه دانشجویانی كه از سال 90 تا 96 فارغ التحصیل شده اند و یا تا پایان شهریور 96 فارغ التحصیل خواهند شد می توانند با ورود به لینك زیر نسبت به پرداخت هزینه و ثبت نام در جشن اقدام فرمایند.

لینك ثبت نام :

Ppng.ir/d/lvl0

(پس از ورود به لینک بالا میزان مبلغ به همراه نام و نام خانوادگی و شماره تماس و شماره دانشجویی را وارد نمایید و با زدن دکمه پرداخت به درگاه بانک متصل شوید)

لازم به ذکر است با توجه به محدود بودن ظرفیت، اولویت با دانش آموختگانی است که زودتر ثبت نام کرده باشند.

اطلاعات مراسم :

زمان برگزاری : چهارشنبه 22 شهریورماه 96 ساعت 17 تا 21

محل برگزاری : پردیس دانشگاه ایوان کی

هزینه شرکت در مراسم : به ازاء هر دانشجو 40 هزار تومان و همراه هر نفر 20 هزار تومان (تعداد همراهان حداکثر 3 نفر می باشد.)

نکات مهم :

- پذیرایی شامل میوه، شیرینی و شام

- به دانش‌آموختگان یادبودی از مراسم اهداء خواهد شد

- اجرای استندآپ کمدی توسط یکی از کمدین های مطرح کشور

- اجرای موسیقی زنده سنتی و پاپ

- از مراسم تصویربرداری حرفه‌ای صورت گرفته و فایل آن در اختیار مدعوین قرار خواهد گرفت.

- با حضور یک تیم عکس‌برداری حرفه‌ای، امکان گرفتن عکس یادگاری برای مدعوین فراهم خواهد شد.

- مهمانانی که امکان استفاده از وسیله ی شخصی را ندارند سرویس رفت وآمد از پایانه ی جنوب مهیا خواهد شد.

نوشته شده توسط مسئول فناوری اطلاعات در تاریخ ۱۳۹۶/۰۶/۰۸