مديريت برنامه ريزي پژوهشي پژوهش اخبار و اطلاعيه

ثبت نام در جشن بزرگ فارغ التحصيلي دانشگاه ايوان‌کي

كليه دانشجوياني كه از سال 90 تا 96 فارغ التحصيل شده اند و يا تا پايان شهريور 96 فارغ التحصيل خواهند شد مي توانند با ورود به لينك زير نسبت به پرداخت هزينه و ثبت نام در جشن اقدام فرمايند.

لينك ثبت نام :

Ppng.ir/d/lvl0

(پس از ورود به لینک بالا میزان مبلغ به همراه نام و نام خانوادگی و شماره تماس و شماره دانشجویی را وارد نمایید و با زدن دکمه پرداخت به درگاه بانک متصل شوید)

لازم به ذکر است با توجه به محدود بودن ظرفيت، اولويت با دانش آموختگاني است که زودتر ثبت نام کرده باشند.

اطلاعات مراسم :

زمان برگزاري : چهارشنبه 22 شهريورماه 96 ساعت 17 تا 21

محل برگزاري : پرديس دانشگاه ايوان کي

هزينه شرکت در مراسم : به ازاء هر دانشجو 40 هزار تومان و همراه هر نفر 20 هزار تومان (تعداد همراهان حداکثر 3 نفر مي باشد.)

نکات مهم :

- پذيرايي شامل ميوه، شيريني و شام

- به دانش‌آموختگان يادبودي از مراسم اهداء خواهد شد

- اجراي استندآپ کمدي توسط يکي از کمدين هاي مطرح کشور

- اجراي موسيقي زنده سنتي و پاپ

- از مراسم تصويربرداري حرفه‌اي صورت گرفته و فايل آن در اختيار مدعوين قرار خواهد گرفت.

- با حضور يک تيم عکس‌برداري حرفه‌اي، امکان گرفتن عکس يادگاري براي مدعوين فراهم خواهد شد.

- مهماناني که امکان استفاده از وسيله ي شخصي را ندارند سرويس رفت وآمد از پايانه ي جنوب مهيا خواهد شد.

نوشته شده توسط مسئول فناوري اطلاعات در تاریخ 1396/06/08