اطلاعيه مهم ثبت نام از پذيرفته شدگان آزمون سراسري 1396

ضمن عرض تبريک به شما عزيزان بابت قبولي در دانشگاه ايوان کي و قدم نهادن در عرصه علم و دانش، توجه شما را به نکات مهم زير جلب مي کنيم.

دانشگاه ايوان کي (بزرگترين دانشگاه غيرانتفاعي شرق تهران) به عنوان يکي از هفت دانشگاه برتر غيرانتفاعي کشور در مقطع کارشناسي پيوسته و در 22 رشته تحصيلي دانشجو مي پذيرد. آن دسته از داوطلبان گرامي که در مرحله نهايي آزمون سراسري 1396 در اين دانشگاه پذيرفته شده اند، مي توانند با مراجعه حضوري به دانشگاه ايوان کي از سه شنبه 1396/06/28 لغايت يکشنبه 1396/07/02  ( 5 روز کاري)نسبت به ثبت نام نهايي اقدام کنند. حضور شخص پذيرفته شده به همراه مدارک زير در روز ثبت نام الزامي است. زمان ثبت نام از 8 صبح لغايت 2 بعدازظهر مي باشد. ترتيب حروف الفبا مهم نيست.

مدارک لازم براي ثبت نام

1.  اصل‌ و يك برگ‌ تصوير مدرك‌ پيش دانشگاهي‌ مورد تاييد‌ که معدل درآن قيد شده باشد.( در صورت حاضر نبودن اصل مدرک فعلا گواهي موقت هم قابل قبول مي باشد)

2.  اصل‌ و يك برگ‌ تصوير مدرك‌ ديپلم مورد تاييد‌ که معدل درآن قيد شده باشد.( در صورت حاضر نبودن اصل مدرک فعلا گواهي موقت هم قابل قبول مي باشد).

3.   اصل‌ شناسنامه‌ و كارت ملي و دو سري‌ فتوكپي‌ از تمام‌ صفحات‌ آنها

4.  هشت‌ قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ 4?3 تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري‌

5.  ريز نمرات تأييد شده پيش دانشگاهي و ديپلم.

6.  افراد داراي ديپلم نظام قديم و همچنين ساير افرادي که داراي مدرک کارداني پيوسته و يا معادل مي باشند بايستي مطابق ضوابط اعلاميسازمان سنجش ، مدارک لازم را آماده کرده و در روز ثبت نام به همراه داشته باشند.

7.  مراجعه به دفاتر پيشخوان دولت جهت صدور تاييديه تحصيلي پيش دانشگاهي. با توجه به بخشنامه شماره 221446/460 مورخ 91/10/18 رياست محترم مركز سنجش آموزش و پرورش كليه پذيرفته شدگان مي بايست به همراه تصوير گواهي پيش دانشگاهي خود به دفاتر پيشخوان خدمات دولت مراجعه و تائيديه تحصيلي (ارزش تحصيلي) از اداره آموزش و پرورش محل تحصيل خود را درخواست نمايند و رسيد آن را در زمان ثبت نام به دانشگاه ارائه دهند.كليه پذيرفته شدگان حتماً نام رشته و مؤسسه آموزش عالي محل تحصيل خود را در فرم دفاتر پيشخوان خدمات دولت اعلام نمايند.

8.  قابل توجه آن دسته از پذيرفته شدگاني که پذيرش آنها بر اساس سوابق تحصيلي بوده: ارائه اصل كارنامه تحصيلي براي هر يك از پذيرفته شدگاني كه داراي مدرك ديپلم متوسطه نظام جديد (سال سوم نظام جديد آموزش متوسطه) با امضاء و ممهور به مهر دبيرستان يا سازمان آموزش پرورش براي ديپلمه هاي (رياضي فيزيك، علوم تجربي، علوم انساني و علوم و معارف اسلامي) سال هاي 1394 و قبل آن كه امتحانات آنان به صورت كتبي و سراسري برگزار شده است در هنگام ثبت نام ضروري مي باشد.

سايردستورالعمل هاي ثبت نامي سازمان سنجش

مهم: 1. در روزهاي ثبت نام سرويس اياب و ذهاب مهياست. اتوبوس هاي دانشگاه از تهران و ازساعت 6:05 صبح  به سمت ايوان کي حرکت خواهند کرد.ايستگاه حرکت: ترمينال جنوب- بالاتر از ايستگاه مترو- پشت ديوار ترمينال- خيابان غفاري- زير پل عابر پياده

مهم: 2. از تمامي مدارک ثبت نامي قبل از تحويل به مسئول ثبت نام  چند سري کپي تهيه کنيد. پس از تحويل مدارک تحت هيچ شرايطي جهت کپي گرفتن ، مدرکي از پرونده دانشجو قابل استخراج نخواهد بود.

شرايط و تخفيفات ويژه:

1-دانشجويان در هر ترم از مزاياي وام شهريه در چارچوب سهم تخصيصي از صندوق رفاه دانشجويان برخوردارخواهند شد.

2-کليه  دانشجويان در طول تحصيل تحت پوشش بيمه حوادث قرار خواهند گرفت.

3- دانشجويان رتبه اول تا سوم هر رشته ازتخفيف شهريه برخوردار مي گردند.

4- به تمامي افراد شاغل در نيروهاي مسلح و فرزندان ايشان تا سقف 15 درصد تخفيف شهريه تعلق مي گيرد.

5-به افراد شاغل در وزارت ورزش وجوانان و فرزندان آنان که در رشته هاي تربيت بدني اين دانشگاه مشغول به تحصيل ميشوند تا سقف 15 درصد تخفيف شهريه تعلق مي گيرد.

6- دانشجويان با نسبت فاميلي درجه يک(برادري،خواهري،همسري،فرزندي) مادامي که به طور همزمان در اين دانشگاه به تحصيل مشغول باشند، به هر کدام تا سقف 25 درصد تخفيف شهريه تعلق خواهد گرفت.

7- دانشجوياني که در دو مقطع متوالي در اين دانشگاه تحصيل نمايند از 10 درصد تخفيف شهريه برخوردار مي گردند.

8- دانشجويان هر روز از وعده غذايي گرم(ناهار) در سالن غذاخوري مجهز بهره مند مي گردند.

9- با هماهنگي که با پايانه شهر ايوان کي صورت گرفته ،سرويس اياب و ذهاب از عمده ميادين اصلي تهران و شهرهاي مسير برقرار مي باشد.

10- دانشجويان از کتابخانه ديجيتال،کارت سلامت،سايت هاي مجهز رايانه اي و سيستم اطلاعات آموزشي مبتني بر وب، بهره مند مي گردند.

11- دانشجويان از اينترنت رايگان و دسترسي به منابع و پايگاه هاي اطلاعات علمي معتبر دنيا بهره مند مي گردند.

جهت کسب اطلاعات بيش تر و آشنايي با امکانات دانشگاه به آدرس زير برويد.

www.eyc.ac.ir/intro.html

علوم مهندسي
معماري داخلي
علوم انساني ورزشي

2.  دانشگاه ايوان کي در نزديكترين فاصله با شهر تهران (50 كيلومتري سه راه افسريه ) قرار دارد و در ارزيابي  اخيرصورت گرفته توسط وزارت علوم در سطح يک قرار گرفته و به عنوان يکي ازهفت دانشگاه برترغير انتفاعي کشور محسوب مي شود.

3.  دانشگاه ايوان کي با بيش از 12 سال سابقه آموزشي در حال حاظر داراي 80 رشته در مقاطع مختلف تحصيلي، حدود  4900 دانشجو و بيش از يازده هزار فارغ التحصيل مي باشد. اين دانشگاه با توجه به نياز کشور از سال 1390 فعاليت خود را در زمينه گسترش تحصيلات تکميلي آغاز کرد وهم اکنون با 1 رشته دکتري و 14 رشته کارشناسي ارشد به مسير خود ادامه مي دهد.

4.  با برنامه ريزي صورت گرفته با همکاري اساتيد برجسته و بنام، کليه کلاس ها فقط در
دو روز برگزار مي شود.

5.  سرويس اياب و ذهاب همه روزه از اکثر نقاط تهران و شهرهاي اطراف (پاكدشت، شهر ري و كرج) مهيا است.

6.  آدرس: سه راه افسريه - اتوبان امام رضا (ع)- بعد از پاکدشت- شهر ايوان کي- بلوار آيت الله طالقاني- خيابان دانشگاه- دانشگاه ايوان کي

7.  دانشجويان و خانواده هاي محترم براي رفت و آمد مي توانند از سرويس هاي دانشگاه استفاده کنند.(ايستگاه ها در سايت اصلي دانشگاه مشخص شده است.

8.  تلفن تماس ضروري (8 صبح الي 2 بعد از ظهر)  31432-023

دفتر مديريت آموزش و تحصيلات تکميلي