اطلاعيه مهم ثبت نام از پذيرفته شدگان آزمون کارشناسي ناپيوسته 1396

دانشگاه ايوان کي (بزرگترين دانشگاه غيرانتفاعي شرق تهران) به عنوان يکي از هفت دانشگاه برتر غيرانتفاعي کشور در مقطع کارشناسي ناپيوسته و در 10 رشته تحصيلي دانشجو مي پذيرد. آن دسته از داوطلبان گرامي که در مرحله نهايي آزمون کارشناسي ناپيوسته 1396 در اين دانشگاه پذيرفته شده اند، مي توانند با مراجعه حضوري به دانشگاه ايوان کي در يکي از روزهاي شنبه 1396/07/01 و يکشنبه 1396/07/02 نسبت به ثبت نام نهايي اقدام کنند. حضور شخص پذيرفته شده به همراه مدارک زير در روز ثبت نام الزامي است. زمان ثبت نام از 8 صبح لغايت 2 بعدازظهر مي باشد. ترتيب حروف الفبا مهم نيست.

مدارک لازم براي ثبت نام

1. اصل شناسنامه و يك برگ تصوير از تمام صفحات آن
2. اصل كارت ملي و دو برگ تصوير پشت و روي آن
3. شش قطعه عكس تمام رخ 4?3 تهيه شده درسال جاري
4. مدرك‌ ‌وضعيت ‌نظام ‌وظيفه(براي برادران)
5. اصل حكم مرخصي سالانه براي كارمندان دولت يا موافقت رسمي و بدون قيد و شرط سازمان متبوع
6. اصل يا گواهي مدرك كارداني (فوق ديپلم)

سايردستورالعمل هاي ثبت نامي سازمان سنجش

مهم: 1. در روزهاي ثبت نام سرويس اياب و ذهاب مهياست. اتوبوس هاي دانشگاه از تهران و ازساعت 6:05 صبح  به سمت ايوان کي حرکت خواهند کرد.ايستگاه حرکت: ترمينال جنوب- بالاتر از ايستگاه مترو- پشت ديوار ترمينال- خيابان غفاري- زير پل عابر پياده

مهم: 2. از تمامي مدارک ثبت نامي قبل از تحويل به مسئول ثبت نام  چند سري کپي تهيه کنيد. پس از تحويل مدارک تحت هيچ شرايطي جهت کپي گرفتن ، مدرکي از پرونده دانشجو قابل استخراج نخواهد بود.

شرايط و تخفيفات ويژه:

1-دانشجويان در هر ترم از مزاياي وام شهريه در چارچوب سهم تخصيصي از صندوق رفاه دانشجويان برخوردارخواهند شد.

2-کليه  دانشجويان در طول تحصيل تحت پوشش بيمه حوادث قرار خواهند گرفت.

3- دانشجويان رتبه اول تا سوم هر رشته ازتخفيف شهريه برخوردار مي گردند.

4- به تمامي افراد شاغل در نيروهاي مسلح و فرزندان ايشان تا سقف 15 درصد تخفيف شهريه تعلق مي گيرد.

5-به افراد شاغل در وزارت ورزش وجوانان و فرزندان آنان که در رشته هاي تربيت بدني اين دانشگاه مشغول به تحصيل ميشوند تا سقف 15 درصد تخفيف شهريه تعلق مي گيرد.

6- دانشجويان با نسبت فاميلي درجه يک(برادري،خواهري،همسري،فرزندي) مادامي که به طور همزمان در اين دانشگاه به تحصيل مشغول باشند، به هر کدام تا سقف 25 درصد تخفيف شهريه تعلق خواهد گرفت.

7- دانشجوياني که در دو مقطع متوالي در اين دانشگاه تحصيل نمايند از 10 درصد تخفيف شهريه برخوردار مي گردند.

8- دانشجويان هر روز از وعده غذايي گرم(ناهار) در سالن غذاخوري مجهز بهره مند مي گردند.

9- با هماهنگي که با پايانه شهر ايوان کي صورت گرفته ،سرويس اياب و ذهاب از عمده ميادين اصلي تهران و شهرهاي مسير برقرار مي باشد.

10- دانشجويان از کتابخانه ديجيتال،کارت سلامت،سايت هاي مجهز رايانه اي و سيستم اطلاعات آموزشي مبتني بر وب، بهره مند مي گردند.

11- دانشجويان از اينترنت رايگان و دسترسي به منابع و پايگاه هاي اطلاعات علمي معتبر دنيا بهره مند مي گردند.

جهت کسب اطلاعات بيش تر و آشنايي با امکانات دانشگاه به آدرس زير برويد.

www.eyc.ac.ir/intro.html

شرايط دانشگاه:

1.  رشته هاي دانشگاه در مقطع کارشناسي نا پيوسته

معماري
مهندسي اجرايي عمران
مهندسی تکنولوژی کامپیوتر-نرم افزار
مهندسی تکنولوژی برق- قدرت
مهندسی تکنولوژی الکترونیک
حسابداری
ایمنی صنعتی و محیط کار
تربیت بدنی

2.  دانشگاه ايوان کي در نزديكترين فاصله با شهر تهران (50 كيلومتري سه راه افسريه ) قرار دارد و در ارزيابي  اخيرصورت گرفته توسط وزارت علوم در سطح يک قرار گرفته و به عنوان يکي ازهفت دانشگاه برترغير انتفاعي کشور محسوب مي شود.

3.  دانشگاه ايوان کي با بيش از 12 سال سابقه آموزشي در حال حاظر داراي 80 رشته در مقاطع مختلف تحصيلي، حدود  4900 دانشجو و بيش از يازده هزار فارغ التحصيل مي باشد. اين دانشگاه با توجه به نياز کشور از سال 1390 فعاليت خود را در زمينه گسترش تحصيلات تکميلي آغاز کرد وهم اکنون با 1 رشته دکتري و 14 رشته کارشناسي ارشد به مسير خود ادامه مي دهد.

4.  با برنامه ريزي صورت گرفته با همکاري اساتيد برجسته و بنام، کليه کلاس ها فقط در
دو روز برگزار مي شود.

5.  سرويس اياب و ذهاب همه روزه از اکثر نقاط تهران و شهرهاي اطراف (پاكدشت، شهر ري و كرج) مهيا است.

6.  آدرس: سه راه افسريه - اتوبان امام رضا (ع)- بعد از پاکدشت- شهر ايوان کي- بلوار آيت الله طالقاني- خيابان دانشگاه- دانشگاه ايوان کي

7.  دانشجويان و خانواده هاي محترم براي رفت و آمد مي توانند از سرويس هاي دانشگاه استفاده کنند.(ايستگاه ها در سايت اصلي دانشگاه مشخص شده است.

8.  تلفن تماس ضروري (8 صبح الي 2 بعد از ظهر)  31432-023

دفتر مديريت آموزش و تحصيلات تکميلي