اطلاعيه مهم ثبت نام از پذيرفته شدگان کارشناسي ارشد 1396- مرحله تکميل ظرفيت

شرايط و نحوه ثبت نام از پذيرفته شدگان مقطع کارشناسي ارشد 1396 دانشگاه ايوان کي (تکميل ظرفيت)

دانشگاه ايوان کي به عنوان بزرگترين دانشگاه غيرانتفاعي شرق تهران و يکي از هفت دانشگاه برتر غيرانتفاعي کشور، در مقطع کارشناسي ارشد و در 18 رشته تحصيلي دانشجو مي پذيرد.  آن دسته از داوطلبان پذيرفته شده در مرحله تکميل ظرفيت آزمون کارشناسي ارشد 1396 اين دانشگاه، مي توانند با مراجعه حضوري به دانشگاه ايوان کي از يکشنبه 1396/08/14 لغايت چهارشنبه 1396/08/17 نسبت به ثبت نام نهايي اقدام کنند.

حضور شخص پذيرفته شده به همراه مدارک زير در روز ثبت نام الزامي است.

مهم: روزانه بیش از 40 دستگاه اتوبوس بابت سرویس ایاب و ذهاب دانشجویان از تهران به سمت دانشگاه ایوان کی روانه می شوند. برای آگاهی از مسیرهای چندگانه و زمان حرکت اتوبوس ها به آدرس تلگرامی eyc_bus@  مراجعه نمائید.

مدارک لازم براي ثبت نام:

1.  اصل و يك برگ تصوير مدرک کارشناسي  (مورد تأييد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري که معدل ليسانس درآن قيد شده باشد) در صورت حاضر نبودن اصل مدرک فعلا گواهي موقت هم قابل قبول مي باشد.
2.   اصل شناسنامه و کارت ملي و دو سري فتوکپي از تمام صفحات آنها
3.  شش قطعه عکس تمام رخ 4*3 تهيه شده در سال جاري
تبصره: 12 قطعه عکس تمام رخ 4*3 تهيه شده در سال جاري منحصرا براي برادراني که با توجه به ضوابط پس از ثبت نام در دانشگاه، براي آنان معافيت تحصيلي صادر ميگردد .

4.  ريز نمرات تأييد شده مقطع کارشناسي دانشجوياني که در مقطع کارشناسي تا حداکثر 1396/6/31 فارغ التحصيل مي شوند فرم گواهي معدل را از سايت سازمان سنجش دانلود کرده و پس از تکميل با تأييد دانشگاه خود به همراه داشته باشند.

نکته مهم: شرايط شروع کلاس ها از همين ترم جاري(961) با برگزاري  کلاس جبراني، کاملا مهياست.

شرايط دانشگاه:
1.  دانشگاه ايوان کي در نزديکترين فاصله با شهر تهران( 50 کيلومتري سه راه افسريه) قرار دارد و در ارزيابي اخير صورت گرفته توسط وزارت علوم در سطح يك قرار گرفته و به عنوان يکي از هفت دانشگاه برتر غيرانتفاعي کشور محسوب ميشود .
2.   دانشگاه ايوان کي با بيش از 13 سال سابقه آموزشي در حال حاضر داراي 80 رشته در مقاطع مختلف
 تحصيلي از کارداني تا دکتري تخصصي (Ph.D)، می باشد. در حال حاظر بیش از 4000 دانشجو  در این دانشگاه مشغول به تحصیل می باشند و تا کنون بيش از يازده هزار نفر فارغ التحصیل شده اند. اين دانشگاه با توجه به نياز کشور از سال1390 فعاليت خود را در زمينه گسترش تحصيلات تکميلي آغاز کرد و هم اکنون با 1 رشته در مقطع دکتري و 18رشته کارشناسي ارشد به مسير خود ادامه مي دهد.
3.   با برنامه ريزي صورت گرفته با همکاري اساتيد برجسته و به نام، کليه کلاسها فقط در
يك روز (پنجشنبه ها) برگزار مي شود.
4.   سرويس رفت و آمد همه روزه از اکثر نقاط تهران و شهرهاي اطراف (پاکدشت، شهر ري و کرج)  مهيا مي باشد.

شرايط و تخفيفات ويژه:

1-دانشجويان در هر ترم از مزاياي وام شهريه در چارچوب سهم تخصيصي از صندوق رفاه دانشجويان برخوردارخواهند شد.

2-کليه  دانشجويان در طول تحصيل تحت پوشش بيمه حوادث قرار خواهند گرفت.

3- دانشجويان رتبه اول تا سوم هر رشته ازتخفيف شهريه برخوردار مي گردند.

4- به تمامي افراد شاغل در نيروهاي مسلح و فرزندان ايشان تا سقف 20درصد تخفيف شهريه تعلق مي گيرد.

5-به افراد شاغل در وزارت ورزش وجوانان و فرزندان آنان که در رشته هاي تربيت بدني اين دانشگاه مشغول به تحصيل ميشوند تا سقف 15 درصد تخفيف شهريه تعلق مي گيرد.

6- دانشجويان با نسبت فاميلي درجه يک(برادري،خواهري،همسري،فرزندي) مادامي که به طور همزمان در اين دانشگاه به تحصيل مشغول باشند، به هر کدام تا سقف 25 درصد تخفيف شهريه تعلق خواهد گرفت.

7- دانشجوياني که در دو مقطع متوالي در اين دانشگاه تحصيل نمايند از 10 درصد تخفيف شهريه برخوردار مي گردند.

8- دانشجويان هر روز از وعده غذايي گرم(ناهار) در سالن غذاخوري مجهز بهره مند مي گردند.

9- با هماهنگي که با پايانه شهر ايوان کي صورت گرفته ،سرويس اياب و ذهاب از عمده ميادين اصلي تهران و شهرهاي مسير برقرار مي باشد.

10- دانشجويان از کتابخانه ديجيتال،کارت سلامت،سايت هاي مجهز رايانه اي و سيستم اطلاعات آموزشي مبتني بر وب، بهره مند مي گردند.

11- دانشجويان از اينترنت رايگان و دسترسي به منابع و پايگاه هاي اطلاعات علمي معتبر دنيا بهره مند مي گردند.

جهت کسب اطلاعات بيش تر و آشنايي با امکانات دانشگاه به آدرس زير برويد.

www.eyc.ac.ir/intro.html

آدرس: سه راه افسريه - اتوبان امام رضا (ع)- بعد از پاکدشت- شهر ايوان کي