کانونهاي فرهنگي و هنري کانون قرآن و عترت(ع) اخبار و اطلاعيه ها

اطلاعيه مسابقه، کارگاه و برنامه هاي هفته قرآن و دانشگاه

با توجه به اينکه هرساله به واسطه بزرگداشت مقام مفسر ارجمند، مرحوم علامه طباطبايي(ره) صاحب تفسير الميزان، از تاريخ 18 تا 24آبان ماه به عنوان هفته "قرآن و دانشگاه" نامگذاري شده است، از اين رو کانون قرآن و عترت(ع) دانشگاه ايوان‌کي در نظر دارد برنامه هاي زير را اجرا نمايد:

1-مسابقه حفظ وتفسير سوره مبارکه ملک: اين دو مسابقه به صورت جداگانه با محوريت سوره مبارکه ملک در بازه زماني 15 تا 30 آبان ماه برگزار مي‌شود:

الف-بخش حفظ در روزهاي چهارشنبه24 و دوشنبه 29 آبان ماه در ساعات اداري (8 تا 14:30) در محل دفتر امور فرهنگي انجام مي‌شود.

ب-فايل منبع مسابقه تفسير در پيوست ارائه شده و همچنين سوالات و نحوه شرکت در مسابقه از تاريخ 25 آبان در دسترس قرارمي گيرد.

ضمنا به 10نفر برگزيده جوايزي اهدا خواهد شد.

سوالات در فایل پیوست موجود است. پس از دانلود، می توانید پاسخها را حداکثر تا پنجشنبه 9آذر96 در یک فایل word ذخیره نموده و به @farhangi_eyc ارسال نموده یا پس از پاسخ دهی، بصورت چاپ شده به امور فرهنگی تحویل نمایید.

2-   کارگاه تخصصي قرآن و مهارت زندگي: اين کارگاه در جهت تبيين راهکارهاي قرآني براي کسب رضايت از زندگي مي باشد و دوشنبه 22 آبان ماه در محل ساختمان گل نرگس پرديس دانشگاه اتاق403 ساعت 10:30 برگزار مي‌شود.

3-   مراسم اختتاميه: در اين مراسم که زمان و مکان دقيق آن متعاقبا به اطلاع خواهد رسيد، ضمن تقدير از فعالين قرآني دانشگاه، جوايز نفرات برگزيده مسابقه سوره ملک تقديم مي‌گردد.

براي کسب اطلاعات بيشتر به دفتر امور فرهنگي و فوق برنامه مراجعه يا با شماره 02334521569 تماس حاصل فرماييد.

فایل های پیوست
برنامه های هفته قرآن و دانشگاه