مديريت برنامه ريزي پژوهشي پژوهش اخبار و اطلاعيه

بازديد مسئولان دانشگاه بي هارات هند از دانشگاه ايوان کي و عقد تفاهم نامه بين المللي

در روز يکشنبه مورخ 5/9/96 دو نفر از نمايندگان دانشگاه بي هارات هند آقاي پروفسور کومار(رئيس دانشکده مديريت دانشگاه بي هارات) و دکتر چاندر (مدير کاريابي دانشگاه بي هارات) با اتفاق هيأت همراه وارد دانشگاه ايوان کي شده و مورد استقبال دکتر فرجيان (معاونت پژوهشي و فناوري) قرار گرفت. سپس به اتاق رياست جهت پذيرايي و خوش آمدگويي و تبادل اطلاعات في مابين طرفين هدايت گرديدند. در اين جلسه ابتدا پروفسور احمدوند از حضور اساتيد دانشگاه هند در دانشگاه ايوان کي ابراز محبت نمودند سپس در مورد دانشگاه و برنامه هاي آتي آن و همچنين روابط با دانشگاههاي خارجي و برگزاري دوره هاي علمي دوطرفه و تبادل استاد و دانشجو في مابين توضيحاتي را ايراد فرمودند. سپس دکتر چاندر از مهمان نوازي مسئولان دانشگاه تشکر و قدرداني نمودند و به عنوان مدير کاريابي دانشگاه بي هارات توضيحاتي در رابطه با نحوه آموزش در دانشگاه بي هارات را ايراد نمودند سپس پروفسور کومار رئيس دانشکده مديريت دانشگاه بي هارات در رابطه با رشته هاي موجود در دانشگاه بي هارات توضيحاتي داده و از ايجاد روابط بين دانشگاهي و برگزاري دوره هاي تحصيلات تکميلي استقبال نمودند سپس در رابطه با تفاهم نامه همکاري في مابين دو دانشگاه مواردي مشخص و تبيين گرديد.
بعد از اين جلسه نشستي با حضور اساتيد و دانشجويان دانشگاه ايوان کي انجام پذيرفت که در اين نشست بعد از سخنراني پروفسور کومار و پروفسور احمدوند، دکتر فرجيان توضيحاتي در رابطه تفاهم نامه ايراد نمودند. بعد از ايراد جزئيات اين همکاري مشترک، تفاهم نامه به امضاء پروفسور کومار و پروفسور احمدوند رسيد. در پايان اين نشست هدايايي از طرف دانشگاه به مهمانان اهدا گرديد.
بعد از اين نشست کارگاهي جهت اساتيد و کارکنان دانشگاه توسط پروفسور کومار و دکتر چاندر در اتاق سمينار برگزار گرديد. در پايان مهمانان بازدي از امکانات آموزشي، پژوهشي و آزمايشگاهي ساختمان مرکزي و پرديس دانشگاه را بعمل آوردند.
به منظور مشاهده گزارش تصويري اين مراسم بر روي لينک زير کليک نماييد:

نوشته شده توسط مسئول فناوري اطلاعات در تاریخ 1396/09/08