معاونت دانشجويي و فرهنگي مديريت امور فرهنگي و فوق برنامه اخبار و اطلاعيه ها

ويژه؛ ثبت نام اردوي دانشجويي مشهد مقدس

به حول و قوه الهي اردوي مشهد مقدس در دو گروه 40 نفري بصورت جداگانه براي خواهران و برادران از طريق قطار در نيمه اول بهمن ماه 96 برگزار مي شود. (تاريخ دقيق متعاقبا اعلام مي شود.) ثبت نام اوليه از سامانه دانشجويي انجام مي شود و بعد از پايان زمان ثبت نام، در صورت پذيرش نهايي، با شما تماس تلفني برقرار خواهد شد.

توضيح مهم: هزينه اردو براي دانشجويان دانشگاه ايوان کي 120.000 تومان مي باشد و شرکت کنندگان علاوه بر پرداخت هزينه از مسير اينترنتي که بعدا اعلام خواهد شد، بايد فرم رضايت نامه والدين را از امور فرهنگي يا بسيج دانشجويي دريافت و تکميل و تحويل نمايند.
در صورت هر گونه سوال با شماره 34521569 و پيش شماره 023 تماس بگيريد يا به امور فرهنگي مراجعه نماييد.

مهم: فرم رضایتنامه برای شرکت کنندگان نهایی در فایل پیوست موجود است. فرم تکمیل شده قبل از زمان حرکت باید تحویل مسئولین اردو گردد.

فایل های پیوست
فرم رضایت نامه