ویژه؛ ثبت نام اردوی دانشجویی مشهد مقدس

به حول و قوه الهی اردوی مشهد مقدس در دو گروه 40 نفری بصورت جداگانه برای خواهران و برادران از طریق قطار در نیمه اول بهمن ماه 96 برگزار می شود. (تاریخ دقیق متعاقبا اعلام می شود.) ثبت نام اولیه از سامانه دانشجویی انجام می شود و بعد از پایان زمان ثبت نام، در صورت پذیرش نهایی، با شما تماس تلفنی برقرار خواهد شد.

توضیح مهم: هزینه اردو برای دانشجویان دانشگاه ایوان کی 120.000 تومان می باشد و شرکت کنندگان علاوه بر پرداخت هزینه از مسیر اینترنتی که بعدا اعلام خواهد شد، باید فرم رضایت نامه والدین را از امور فرهنگی یا بسیج دانشجویی دریافت و تکمیل و تحویل نمایند.
در صورت هر گونه سوال با شماره 34521569 و پیش شماره 023 تماس بگیرید یا به امور فرهنگی مراجعه نمایید.

مهم: فرم رضایتنامه برای شرکت کنندگان نهایی در فایل پیوست موجود است. فرم تکمیل شده قبل از زمان حرکت باید تحویل مسئولین اردو گردد.

نوشته شده توسط معاونت دانشجویی و فرهنگی در تاریخ ۱۳۹۶/۱۰/۱v