اولین کنفرانس ملی کاربرد فناوری‌های نوین در علوم مهندسی برق، کامپیوتر و IT

اولین کنفرانس ملی کاربرد فناوری های نوین در علوم مهندسی برق، کامپیوتر و IT توسط دانشگاه ایوان کی با همکاری موسسه پژوهش بنیان آروند مورخ 16/12/96 در دانشگاه شهید بهشتی برگزار گردید.
این کنفرانس با مجوز شماره 12101-96171 در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام ISC و تحت حمایت سیویلیکا برگزار گردید. سخنرانان این کنفرانس آقای دکتر ستار میرزا کوچکی استاد و رئیس پژوهشکده الکترونیک دانشگاه علم و صنعت و آقای دکتر نیما فرجیان  معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ایوان کی  و دکتر محمد ربیعی عضو هیات علمی گروه مهندسی کامپیوتر بودند. سپس دانشجویان به ارائه مقالات خود در حضور داوران پرداختند. در ادامه مراسم تقدیر از آثار برگزیده و برگزیدگان اولین کنفرانس ملی کاربرد فناوری های نوین در علوم مهندسی برق، کامپیوتر و IT و کسانیکه در برگزاری این کنفرانس همکاری نمودند انجام پذیرفت.
به منظور مشاهده عکس های این کنفرانس بر روی لینک زیر کلیک نمایید.
گزارش تصویری از اولین کنفرانس ملی کاربرد فناوری های نوین در علوم مهندسی برق، کامپیوتر و IT

نوشته شده توسط کارشناس پژوهش در تاریخ ۱۳۹v/۰۱/۱۸