اعلام جزئيات مصاحبه آزمون دکتري 97 دانشگاه ايوان کي

ضمن عرض سلام و تبريک به پذيرفته شدگان مرحله اول آزمون دکتري تخصصي (Ph.D) سال 1397 دانشگاه ايوان کي به اطلاع مي رساند، ثبت نام جهت شرکت در مصاحبه شامل دومرحله مي باشد و انجام هر دو مرحله الزامي است .

مرحله اول: ارسال مدارک زير به سامانه ايميل دانشگاه ( phd.eyc@gmail.com و ph.d@eyc.ac.ir)
1-  تصوير صفحه اول و توضيحات شناسنامه
2-   تصوير کارت ملي
3-   تصوير مدرک کارشناسي داراي معدل
4-  تصوير مدرک تحصيلي کارشناسي ارشد داراي معدل، دوره وتاريخ فراغت تحصيلي مختص دانش آموختگان
5-  فرم تکميل شده  شماره 1 به صورت تايپ شده ( پيوست)
6-  تصوير کارنامه آزمون نيمه متمرکز دکتري داوطلب
7-  تصوير فرم انتخاب رشته آزمون دکتري داوطلب
8-  تصوير حکم کارگزيني براي داوطلبان حائز شرايط سهميه مربيان رسمي قطعي و يا رسمي آزمايشي وزارت علوم
9-   تصوير فيش واريزي مبلغ 900000 ريال (نهصدهزار ريال) به حساب دانشگاه به  0106138197006  بانک ملي شعبه ايوانکي
10-   تصوير چکيده پايان نامه کارشناسي ارشد
11-   تصوير صفحه اول مقالات علمي (در صورت وجود)
12-   تصوير صفحه اول کتاب هاي چاپ شده (در صورت وجود)
13-   تصوير گواهي نامه جشنواره هاي علمي ، کنفرانس و ... (درصورت وجود)
14-  تصوير گواهي نامه ثبت اختراع (در صورت وجود) و تصويرمدرک زبان انگليسي (در صورت وجود)
نکته مهم 1: مصاحبه در روزهاي دوشنبه  1397/03/21 و پنجشنبه 1397/03/31 ز ساعت 8 صبح الي 16 عصر در ساختمان مرکزي دانشگاه ايوان کي برگزار خواهد شد.
نکته مهم 2: پس از ارسال مدارک فوق به سامانه ايميل دانشگاه، نامه تاييد دريافت به ايميل شما ارسال خواهد شد که بايستي در روز مصاحبه پرينت آن را به همراه داشته باشيد .

مرحله دوم:مراجعه به ساختمان مرکزي دانشگاه جهت انجام مصاحبه علمي
همراه داشتن اصل تمامي مدارک فوق در روز مصاحبه علمي ،الزامي است.
آدرس: تهران – سه افسريه - بعد از پاکدشت - شهر ايوان کي – بلوار آيت اله طالقاني- خيابان دانشگاه – دانشگاه ايوان  کي
 تلفن  تماس: 02331432 و 02334521579(8 صبح لغايت 14عصر)

مديريت آموزش و تحصيلات تکميلي

فایل های پیوست