مديريت خدمات آموزشي واحد نقل و انتقالات اطلاعيه ها

اطلاعيه مهم پيرامون مؤسسه غيرانتفاعي منحل شده زرنديه

پيرو تصميم دفتر محترم آموزش عالي غير دولتي وزارت عتف مبني بر انتقال پرونده هاي آموزشي مؤسسه غير انتفاعي منحل شده زرنديه به دانشگاه غيرانتفاعي ايوان كي به استحضار می رساند، از تاریخ 1397/04/16 کلیه خدمات آموزشی به فارغ التحصیلان آن مؤسسه توسط دانشگاه ایوان کی انجام خواهد پذیرفت. به منظور تسهیل در امور مربوطه و اجتناب از رفت و آمد بی ثمر لازم است فارغ التحصیلان عزیز ابتدا با تلفن های زیر (در زمان های تعریف شده) تماس حاصل نموده و پس از بررسی پرونده ایشان توسط کارشناس راجع به ادامه کار تصمیم گیری خواهد شد. یک روز در هفته مختص مراجعه کنندگان زرندیه برنامه ریزی شده که صرفا در آن روز به مراجعه های حضوری پاسخ داده خواهد شد. برای آگاهی یافتن از روز مراجعه، کانال تلگرامی (https://t.me/joinchat/CAQPXxKCCbeGt0kxZVYtKA) و دانستنی های بیش تر منتظر اطلاعیه های بعدی ما از طریق همین سایت باشید.

تلفن 5 رقمی : 02331432

تلفن کارشناس (خانم سعیدی):02334521573  (فقط دوشنبه ها)

آدرس: تهران- سه راه افسریه- بعد از پاکدشت- ایوان کی- بلوار آیت الله طالقانی- خیابان دانشگاه- دانشگاه ایوان کی

معاونت آموزش و تحصيلات تکميلي