مديريت خدمات آموزشي واحد ثبت نام و میهمان و انتقال اطلاعيه ها

اطلاعيه مهم ثبت نام "بدون کنکور" مقطع کارشناسي پيوسته در بهمن ماه 1397

دانشگاه ايوان کي (بزرگترين دانشگاه غيرانتفاعي شرق تهران) به عنوان يکي از هفت دانشگاه برتر غيرانتفاعي کشور در مقطع کارشناسي پيوسته و در 24 رشته تحصيلي "بدون کنکور" دانشجو مي پذيرد. متقاضيان مي توانند از تاريخ 97/10/30 با مراجعه حضوري به دانشگاه ايوان کي نسبت به ثبت نام اقدام نمايند. آن دسته از دانشجوياني که در نيمسال اول 98-97 جاي ديگري دانشجو بوده اند و در نيمسال دوم با انصراف از دانشگاه قبلي در دانشگاه ايوان کي پذيرفته شوند، دروس گذرانده شده قبلي ايشان قابل تطبيق خواهد بود.

مدارک لازم براي ثبت نام

1.  اصل‌ و يك برگ‌ تصوير مدرك‌ پيش دانشگاهي‌ مورد تاييد‌ که معدل درآن قيد شده باشد.( در صورت حاضر نبودن اصل مدرک فعلا گواهي موقت هم قابل قبول مي باشد) به همراه 3 سري کپي

2.  اصل‌ و يك برگ‌ تصوير مدرك‌ ديپلم مورد تاييد‌ که معدل درآن قيد شده باشد.( در صورت حاضر نبودن اصل مدرک فعلا گواهي موقت هم قابل قبول مي باشد) به همراه 3 سري کپي

3.   اصل‌ شناسنامه‌ و كارت ملي و دو سري‌ فتوكپي‌ از تمام‌ صفحات‌ آنها

4.  شش قطعه‌ عكس‌ تمام‌ رخ‌ 4?3 تهيه‌ شده‌ در سال‌ جاري‌

5.  ريز نمرات تأييد شده پيش دانشگاهي و ديپلم به همراه 3 سري کپي

6.  افراد داراي ديپلم نظام قديم و همچنين ساير افرادي که داراي مدرک کارداني پيوسته و يا معادل مي باشند بايستي مطابق ضوابط اعلامي سازمان سنجش ، مدارک لازم را آماده کرده و در روز ثبت نام به همراه داشته باشند.

7.  تاييديه تحصيلي پيش دانشگاهي.

?      مهم: 1 (براي اطلاع از آدرس کامل ايستگاه ها در طول ترم (اينجا کليک کنيد) به آدرس تلگرامي سرويس اياب و ذهاب دانشگاه ايوان کي     @eyc_bus  مراجعه کنيد)

Hn    ايستگاه ترمينال جنوب: خيابان غفاري- 20 متر بالاتر از مترو- زير پل عابر پياده- ساعات حرکت 6:20 و 8:20 حاجي محمدي : 09126068604

ايستگاه ترمينال خاوران: روبروي شهرداري منطقه 15- ساعات حرکت 6:40 و 9:00  محمدي: 09129751725

مهم: 2 . از تمامي مدارک ثبت نامي قبل از تحويل به مسئول ثبت نام  چند سري کپي تهيه کنيد. پس از تحويل مدارک تحت هيچ شرايطي جهت کپي گرفتن ، مدرکي از پرونده دانشجو قابل استخراج نخواهد بود.

مهم: 3شهريه دانشگاه طبق مصوبه هيأت امنا تعيين شده که کمتر از دانشگاه آزاد( حدود 60 درصد شهريه دانشگاه آزاد) مي باشد. دانشجويان در ابتدا به ساکن براي ثبت نام  مبلغي را به صورت علي الحساب پرداخت خواهند کرد و مابقي به صورت اقساطي در طول ترم  از ايشان دريافت خواهد شد.

شرايط و تخفيفات ويژه:

1-دانشجويان در هر ترم از مزاياي وام شهريه در چارچوب سهم تخصيصي از صندوق رفاه دانشجويان برخوردارخواهند شد. همچنین با هماهنگی های صورت گرفته با بانک ملی ایران، تسهیلات وام 5 میلیون تومانی در اختیار متقاضیان قرار خواهد گرفت.

2-کليه  دانشجويان در طول تحصيل تحت پوشش بيمه حوادث قرار خواهند گرفت.

3- دانشجويان رتبه اول تا سوم هر رشته ازتخفيف شهريه برخوردار مي گردند.

4- به تمامي افراد شاغل در نيروهاي مسلح و فرزندان ايشان تا سقف 20 درصد تخفيف شهريه تعلق مي گيرد.

5-به افراد شاغل در وزارت ورزش وجوانان و فرزندان آنان که در رشته هاي تربيت بدني اين دانشگاه مشغول به تحصيل ميشوند تا سقف 15 درصد تخفيف شهريه تعلق مي گيرد.

6- دانشجويان با نسبت فاميلي درجه يک(برادري،خواهري،همسري،فرزندي) مادامي که به طور همزمان در اين دانشگاه به تحصيل مشغول باشند، به هر کدام تا سقف 25 درصد تخفيف شهريه تعلق خواهد گرفت.

7- دانشجوياني که در دو مقطع متوالي در اين دانشگاه تحصيل نمايند از 10 درصد تخفيف شهريه برخوردار مي گردند.

8- دانشجويان هر روز از وعده غذايي گرم(ناهار) در سالن غذاخوري مجهز بهره مند مي گردند.

9- با هماهنگي که با پايانه شهر ايوان کي صورت گرفته ،سرويس اياب و ذهاب از عمده ميادين اصلي تهران و شهرهاي مسير برقرار مي باشد.

10- دانشجويان از کتابخانه ديجيتال،کارت سلامت،سايت هاي مجهز رايانه اي و سيستم اطلاعات آموزشي مبتني بر وب، بهره مند مي گردند.

11- دانشجويان از اينترنت رايگان و دسترسي به منابع و پايگاه هاي اطلاعات علمي معتبر دنيا بهره مند مي گردند.

جهت کسب اطلاعات بيش تر و آشنايي با امکانات دانشگاه به آدرس زير برويد.

www.eyc.ac.ir/intro.html

علوم مهندسي
معماري داخلي
علوم انساني ورزشي

2.  دانشگاه ايوان کي در نزديكترين فاصله با شهر تهران (50 كيلومتري سه راه افسريه ) قرار دارد و در ارزيابي  اخيرصورت گرفته توسط وزارت علوم در سطح يک قرار گرفته و به عنوان يکي ازهفت دانشگاه برترغير انتفاعي کشور محسوب مي شود.

3.  دانشگاه ايوان کي با بيش از 12 سال سابقه آموزشي در حال حاضر داراي 84 رشته در مقاطع مختلف تحصيلي، حدود  4500 دانشجو و بيش از دوازده هزار فارغ التحصيل مي باشد. اين دانشگاه با توجه به نياز کشور از سال 1390 فعاليت خود را در زمينه گسترش تحصيلات تکميلي آغاز کرد وهم اکنون با 2 رشته دکتري و 21 رشته کارشناسي ارشد به مسير خود ادامه مي دهد.

4.  با برنامه ريزي صورت گرفته با همکاري اساتيد برجسته و بنام، کليه کلاس ها فقط در
دو روز برگزار مي شود.

5.  سرويس اياب و ذهاب همه روزه از اکثر نقاط تهران و شهرهاي اطراف (پاكدشت، شهر ري و كرج) مهيا است.

6.  آدرس: سه راه افسريه - اتوبان امام رضا (ع)- بعد از پاکدشت- شهر ايوان کي- بلوار آيت الله طالقاني- خيابان دانشگاه- دانشگاه ايوان کي

7.  دانشجويان و خانواده هاي محترم براي رفت و آمد مي توانند از سرويس هاي دانشگاه استفاده کنند. ايستگاه ها در سايت اصلي دانشگاه مشخص شده است.

8.  تلفن تماس ضروري (8 صبح الي 2 بعد از ظهر)  31432-023

نوشته شده توسط معاونت آموزش در تاریخ 1397/10/29