پاسخگویی حضوری فقط روزهای شنبه، یکشنبه و دوشنبه

با توجه به بخشنامه وزارت علوم مبنی بر مجازی بودن نیمسال اول سال تحصیلی 400-1399 (ترم 991)، در ادمه به نکات مهم زیر توجه فرمائید.

تمامی کلاس ها مطابق ترم گذشته به صورت الکترونیکی و از طریق سامانه LMS برگزار خواهد شد. مطابق تقویم آموزشی، شروع کلاس ها از 15 شهریور 99 خواهدبود.

پاسخگویی به مراجعات حضوری برای انجام امورآموزشی و فارغ التحصیلی صرفا در 3 روز اول هفته امکان پذیر می باشد. مدیریت آموزش وامور مالی در روز های شنبه و یکشنبه و دوشنبه هر هفته جهت انجام امور مربوطه به صورت حضوری پاسخگو بوده و در سایر روزهای هفته امکان پاسخگویی به صورت حضوری میسر نخواهدبود.

دانشجویان می توانند از طریق ارتباط با ادمین کانال های تلگرامی مسائل آموزشی را مطرح و پیگیری نمایند.

تلفن واحد مالی     02334521587

ID_ادمینکانال های تلگرامی

دانشجویان گروه معماری: @Amir0514

دانشجویان گروه کامپیوتر: @ehtesham120321

دانشجویان گروه صنایع: @telealireza1369

دانشجویان گروه عمران: @MehdiAzadi62

دانشجویان گروه مکانیک: @msf_sa

دانشجویان گروه مدیریت:@saeedi266

دانشجویان گروه روانشناسی: @Hamidezali

دانشجویان گروه حقوق: @Majid0923nikoo

دانشجویان گروه برق و مهندسی پزشکی:@Matpower

دانشجویان گروه تربیت بدنی: @mmy_sport

ارتباط با ادمین کانال دروس ریاضی_و_آمار: @yazdani6663

ارتباط با ادمین کانال دروس عمومی_معارف_فیزیک:@eyc_science

ارتباط با مدیر کل آموزش و تحصیلات تکمیلی@eyceducation83

( صرفا درخواست هایی به مدیریت آموزش ارسال شود که1: خارج از اختیار کارشناسان گروه باشد 2: درخواست هایی که به گروه ها ارسال شده است و پاسخی دریافت نشده است. برای حالت دوم حتما اسکرین شات از آخرین سوال و جواب رد وبدل شده با ادمین گروه مربوطه نیز ضمیمه گردد. 3: دانشجو  می بایست خود را معرفی و شماره دانشجویی و رشته خود را اعلام نماید.)

نوشته شده توسط معاونت آموزش در تاریخ ۱۳۹۹/۰۶/۰۴