انتخاب واحد دانشجویان کارشناسی ارشد -نیمسال اول 94-93

به اطلاع تمامی دانشجویان کارشناسی ارشد می رساند، انتخاب واحد ترم 931 از تاریخ دوشنبه 1393/06/17 الی چهارشنبه 1393/06/19 واز طریق سایت موسسه توسط خود دانشجویان صورت خواهد گرفت.دانشجویان عزیز می توانند با مراجعه به سایت موسسه واز طریق سماسامانه نسبت به اخذ دروس  اقدام نمایند.

دانشجویان جدیدالورود(ورودی931) دقت کنند که انتخاب واحد ترم اول ایشان توسط خودموسسه انجام خواهد شد (به جزء دانشجویان رشته صنایع که دانشجویان ترم اول نیز باید خودشان انتخاب واحد نمایند)و این عزیزان می توانند بامراجعه به گروه آموزشی تاییدیه انتخاب واحد خودشان را از چهارشنبه 1393/06/19 دریافت نمایند.شروع کلاس ها ازتاریخ 1393/07/01 خواهد بود.شماره دانشجویی درفایل پیوست قابل مشاهده است.همچنین این دانشجویان جهت اخذ کارت دانشجویی می توانند به کارشناس IT (آقای قدبیگی)مراجعه کنند.

باتشکر

اقبالی