اطلاعیه مهم مصاحبه دکتری تخصصی (Ph.D) 1403 دانشگاه ایوان کی

قابل توجه  معرفی شدگان چند برابر ظرفیت برای شرکت درمصاحبه آزمون ورودی  دوره دکتری (Ph.D) نیمه متمرکز سال 1403 دانشگاه ایوان کی

ضمن عرض تبریک به معرفی شدگان مصاحبه آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز سال 1403 دانشگاه ایوان کی، به اطلاع می رساند، شرکت در مرحله دوم پذیرش، شامل دو مرحله ثبت نام الکترونیکی و مصاحبه علمی است و انجام کامل هر دو مرحله الزامی است.

طبق شیوه نامه اجرایی آزمون دکتری 1403 وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزاری مصاحبه های دکتری به صورت حضوری است. صرفا برای افرادی زمان مصاحبه در تاریخ های اعلام شده در نظر گرفته می شود که قبلا فرم الکترونیکی ثبت نام اولیه (در ادامه آورده شده است) را به صورت کامل تکمیل کرده باشند.

الف) تاریخ  مصاحبه های  حضوری

رشته آینده پژوهی        30 و 31 خرداد و 1تیر 1403    از ساعت 8
صبح در تهران - بزرگراه ارتش به سمت غرب.بعد از چهارراه مینی سیتی.300متر پائین تر از متروی مینی سیتی پلاک 79. ساختمان کاسپین. طبقه2.واحد6. (لوکیشن)

رشته مهندسی صنایع     24 خرداد 1403      از ساعت 8 صبح در تهران- بزرگراه ارتش به سمت غرب.بعد ازچهارراه مینی سیتی.300متر پائین تر از متروی مینی سیتی پلاک 79. ساختمان کاسپین. طبقه2.واحد6. (لوکیشن)

رشته مدیریت ورزشی    2 تیر 1403      از ساعت 8:30 صبح در تهران- خیابان شهید مفتح
جنوبی، خیابان ورزنده، پلاک 16، طبقه اول،واحد 3    (لوکیشن)

ب) ثبت نام اولیه به صورت الکترونیکی

تمامی داوطلبان گرامی در ابتدا و قبل از حضور در مصاحبه می بایست فرم الکترونیکی ثبت نام را تکمیل نمایند. برای این منظور اینجا کلیک نمائید. به منظور برنامه ریزی بهتر این فرم را نهایتا تا 4 روز قبل از تاریخ مصاحبه حضوری تکمیل نمائید.

ج) شرایط و ضوابط عمومی و اختصاصی

1- امکان تقسیط شهریه مطابق مصوبه هیأت امنا وجود دارد.
2- دانشجویان در هر ترم از مزایای وام صندوق رفاه دانشجویی بر حسب شرایط و ضوابط برخوردار خواهند بود.
3- کلاس ها یک روز در هفته و فقط در "پنجشنبه ها" برگزار خواهد شد.

مهم: زمانبندی دقیق برای هر داوطلب یک روز قبل از روز مصاحبه به شماره شخصی ایشان پیامک خواهد شد.

تلفن ثابت دانشگاه: 31432-023
آدرس کانال تلگرامی دانشگاه :
@eyc_uni

آدرس کانال پیام رسان تلگرام مخصوص مصاحبه دکتری 1403 (برای دریافت اطلاعات لحظه ای حتما دراین کانال عضو شوید):
@phdeyc1403

تلفن مسئول ثبت نام (مهندس مشیری) : 02334521579  آی دی تلگرام جهت پاسخگویی (@hossein8698)

برای آشنایی کلی با دانشگاه ایوان کی اینجا کلیک کنید.

نوشته شده توسط معاونت آموزش در تاریخ ۱۴۰۳/۰۳/۱۳