مصاحبه دکتری 1400 دانشگاه ایوان کی-اطلاعیه شماره 1

قابل توجه  معرفی شدگان چند برابر ظرفیت برای شرکت درمصاحبه آزمون ورودی  دوره دکتری (Ph.D) نیمه متمرکز سال 1400 دانشگاه ایوان کی

ضمن عرض تبریک به معرفی شدگان برای مصاحبه آزمون ورودی دوره دکتری نیمه متمرکز سال 1400، به اطلاع می رساند، شرکت در مرحله دوم پذیرش، شامل دو مرحله ثبت نام الکترونیکی و مصاحبه علمی است و انجام کامل هر دو مرحله الزامی است. بازه زمانی مصاحبه علمی از 22 خرداد ماه تا 10  تیرماه 1400 خواهد بود. جزئیات زمان و نحوه برگزاری مصاحبه به تفکیک رشته، متعاقباً از طریق سایت دانشگاه ایوان کی به نشانی www.eyc.ac.ir اعلام می شود.
همچنین اطلاع رسانی درخصوص زمان مصاحبه آزمون دکتری هر یک از داوطلبان ، از طریق ارسال پیامک به شماره تلفن همراه درج شده توسط داوطلب (در فرم مخصوص مصاحبه آزمون نیمه متمرکز دوره دکتری) نیز صورت خواهد گرفت .

برای آشنایی کلی با دانشگاه ایوان کی اینجا کلیک کنید.

لازم به ذکر است متقاضیان محترم مدارک زیر را آماده کرده و فایل آن ها را در قالب (پی دی اف) به طریقی که دراطلاعیه شماره 2 (که متعاقبا اعلام خواهد شد) خواهد آمد ، ارسال نمایند.

1- تصویرصفحه اول و توضیحات شناسنامه
2- تصویرکارت ملی
3- تصویرمدرک تحصیلی کارشناسی دارای معدل
4- تصویرمدرک تحصیلی کارشناسی ارشد دارای معدل، تاریخ فراغت از تحصیل مختص دانش آموختگان
5- تصویر کارنامه آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1400 و همچنین کارنامه انتخاب رشته
6- تصویرحکم کارگزینی برای داوطلبان حائز شرایط سهمیه مربیان رسمی- قطعی و یا رسمی- آزمایشیوزارت علوم، تحقیقات و فناوری
7- تصویرگواهی پرداخت الکترونیکی هزینه ثبت نام به مبلغ 1500000ریال (صد و پنجاه هزار تومان) به شماره کارت بانک ملی به نام دانشگاه ایوان کی
    شماره کارت :  6037997599191302
8- تصویرچکیده پایان نامه کارشناسی ارشد
9- تصویرصفحه اول مقالات علمی- پژوهشی
10-تصویر صفحه اول کتاب های چاپ شده
11-تصویر گواهینامه جشنواره های علمی، پژوهشی، کنفرانس و...
12-تصویر گواهینامه ثبت اختراع
13-تصویر مدرک زبان انگلیسی (درصورت وجود)

تذکر: حتما در ارسال فایل ها از فرمت پی دی اف استفاده شود.

مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایوان کی
1400/02/29