تاریخ مصاحبه دکتری 1401 دانشگاه ایوان کی ویژه متأخرین

با سلام

مطابق دستورالعمل اجرایی آزمون دکتری 1401 مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تمامی دانشگاه های می بایست یک تاریخ را برای جاماندگان از مصاحبه دکتری در تاریخ های مقرر قبلی؛ اعلان نمایند. پنجشنبه مورخ 1401/03/26  برای مصاحبه متأخرین دکتری دانشگاه ایوان کی برنامه ریزی شده است. تمامی افرادی که در مرحله قبلی فرم "الکترونیکی شماره 1" را تکمیل کرده اند ولی در روز مصاحبه در دانشگاه حضور نداشته اند، می بایست مجدد این فرم کنونی را تکمیل نمایند. ( این افراد چنانچه قبلا هزینه مصاحبه را واریز کرده اند، دیگر به واریز مجدد نیازی نیست و صرفا اسکرین شات پرداختی را در محل خواسته شده بارگزاری نمایند). آن دسته از افرادی که به تازگی قصد شرکت در مصاحبه را دارند، عینا این فرم را تکمیل نموده و در کانال تلگرامی مخصوص مصاحبه دکتری 1401 شرکت نمایند. آدرس این کانال در اطلاعیه سایت دانشگاه آورده شده است.

فرم الکترونیکی شرکت در مصاحبه دکتری 1401 ویژه متأخرین

شرایط و ضوابط عمومی و اختصاصی

1- امکان تقسیط شهریه مطابق مصوبه هیأت امنا وجود دارد.
2- دانشجویان در هر ترم از مزایای وام صندوق رفاه دانشجویی بر حسب شرایط و ضوابط برخوردار خواهند بود.
3- کلاس ها یک روز در هفته و "پنجشنبه ها" برگزار خواهد شد.

آدرس دانشگاه : تهران - سه راه افسریه- بعد از پاکدشت- شهر ایوان کی - بلوار آیت الله طالقانی- خیابان دانشگاه- ساختمان مرکزی دانشگاه ایوان کی

تلفن ثابت دانشگاه: 31432-023
آدرس کانال تلگرامی دانشگاه :
@eyc_uni

آدرس کانال تلگرامی مخصوص مصاحبه دکتری 1401 (برای دریافت اطلاعات لحظه ای حتما دراین کانال عضو شوید):
@eycphd1401

تلفن مسئول ثبت نام (مهندس مشیری) : 02334521579

برای آشنایی کلی با دانشگاه ایوان کی اینجا کلیک کنید.

نوشته شده توسط معاونت آموزش در تاریخ ۱۴۰۱/۰۳/۱۵