# اطلاعیه_آموزش # نحوه_پاسخگویی

دانشجویان محترم به منظور # پاسخگویی بهتربه نکات مهم زیر توجه فرمائید.

1:صرفا درخواست های آموزشی خود را به آی_دی ادمین کانال های تلگرامی گروه های آموزشی  ارسال نمائید. آدرس تمامی آنها به کرات اعلام شده است و در ادامه نیز اعلام خواهد شد.

2:سعی کنید درخواست خود را در قالب یک پیام واضح و روشن ارسال نمائید. (نام و نام خانوادگی،شماره دانشجویی، شرح درخواست )با توجه به حجم بالای درخواست ها، مجال چت کردن طولانی وجود ندارد.

3:به درخواست هایی که بعد از ساعت 18ارسال می شوند، روز بعد پاسخ داده شود.

4:تحت هیچ شرایطی به تلفن همراه شخصی کارشناسان و مدیران تماس گرفته نشود و یا به تلگرام شخصی ایشان پیام ارسال نشود که الزامی به پاسخگویی نخواهند داشت. اما تمامی کارشناسان موظف اند به درخواست های آموزشی دانشجویان که به آی دی های اعلام شده از طرف آموزش ارسال می شود، پاسخ کامل دهند و این مهم جزو رسالت دانشگاه ایوان کی می باشد و مدام مورد بررسی قرار می گیرد.

5:قبلا هم اعلام شده است، چنانچه دانشجو درخواستی داشت که از عهده گروه آموزشی بر نمی آید و یا دانشجو پس از مدتی (حداکثر 24 ساعت) پاسخی را دریافت نکرده باشد، به آی دی مستقیم "مدیرکل آموزش به آدرس @eyceducation83درخواست خود را ارسال نماید. حتما اسکرین شات از آخرین پیام رد و بدل شده با کارشناس گروه را نیز ضمیمه کند.

تلفن واحد مالی👈 02334521587

تلفن آموزش 02334521579