(اطلاعیه مهم سرویس ایاب و ذهاب (مسیر پاکدشت

به اطلاع دانشجویان عزیزی که از منطقه پاکدشت به دانشگاه ایوان کی عزیمت می نمایند می رساند که رعایت دقیق نکات ذیل از تاریخ 1401.02.03 توسط دانشجویان الزامی می باشد:

باعنایت به اینکه کرایه واقعی پاکدشت به دانشگاه و بلعکس 60 هزارتومان می باشد و در حال حاضر دانشجویان با تخفیف 20 هزار تومان، مبلغ 40 هزار تومان پرداخت می نمایند، لذا از تاریخ فوق الذکر این تخفیف شامل دانشجویانی می گردد که نسبت به رزرو سرویس درسامانه ایاب و ذهاب اقدام نمایند بدیهی است افرادی که نسبت به رزرو سرویس در سامانه اقدام ننمایند بایستی مبلغ 60 هزار تومان کرایه پرداخت نمایند.
سرویس های ایاب و ذهاب دانشگاه نسبت به حمل ونقل دانشجویانی که در سامانه حمل و نقل نسبت به رزرو سرویس اقدام ننمایند هیچگونه مسئولیتی ندارد.
انتظار دانشگاه از دانشجویان این است که جهت رفع مشکلات قبلی و ساماندهی مناسب و در شأن دانشجویان نسبت به رعایت مفاد اطلاعیه و رزرو سرویس در سامانه اقدام نمایند.
نکته: فیش واریزی به منزله ی رزرو سرویس نمی باشد و حتما رزرو باید از طریق سامانه ی حمل و نقل صورت گیرد.

نوشته شده توسط مدیر فناوری اطلاعات در تاریخ ۱۴۰۲/۰۱/۲۹