برگزاری اولین کنفرانس ملی کاربردی‌سازی هوش تجاری

اولین کنفرانس ملی کاربردی سازی هوش تجاری در تاریخ 2 آذر 1396 توسط دانشگاه ایوان‌کی با همکاری مؤسسه مهد پژوهش ره پویان حقیقت و شرکت دانش‌بنیان مهندسی تحلیل گران نرم‌افزاری آلا در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد. این کنفرانس دارای مجوز شماره 72501-96170 پایگاه استنادی علوم جهان اسلام  ISC و سازمان فناوری اطلاعات ایران و مرکز آموزش مدیریت دولتی می‌باشد.از جمله حامیان این کنفرانس می‌توان به انجمن علمی مدیریت دانش ایران، انجمن تعالی کسب و کار ایران، سیویلیکا، مرکز فابا و مراکز دولتی و غیردولتی و دانشگاهی اشاره نمود.
سخنرانان این کنفرانس دکتر عباس صفری (دبیر شورای سیاست‌گذاری)، دکتر جواد وحیدی (دبیر علمی)، دکتر نیما فرجیان (معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ایوان‌کی)، دکتر محمد مراد بیات (مدیرعامل مرکز فابا)، دکتر محمدرضا بهرنگی (چهره ماندگار)، دکتر طاهره صاحب (عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس)، دکتر کومار (رئیس دانشکده مدیریت دانشگاه بی هارات هند)، دکتر حمیدرضا ثابت مقدم (مشاور ارشد هوش تجاری صنعت بانکداری) و دکتر محمد شریفی (مشاور ارشد فناوری اطلاعات) بودند.
لازم به ذکر است در این کنفرانس به‌طور همزمان کارگاه‌هایی با مضامین استراتژی تجاری جهت هوش تجاری توسط دکتر کومار، تحلیل کلان هوش داده‌ها توسط دکتر وحیدی، یادگیری عمیق توسط دکتر فرجیان و پروژه علمی ساخت داشبورد هوشمند توسط مهندس نام‌نیک دایر شد.
همزمان با برگزاری این کنفرانس یک روزه باشگاه هوش تجاری ایران (بهتا) با حضور مسئولان حاضر در این جلسه و با دستان چهره ماندگار جناب آقای دکتر بهرنگی و سایر فرهیختگان افتتاح و رونمایی شد.
در بخش دیگری از این کنفرانس یک روزه دانشجویان به ارائه مقالات در حضور داوران پرداختند.
شایان ذکر است در خاتمه مراسم به نفرات برگزیده به رسم یادبود تندیس و لوح تقدیر اهدا شد و از چهره‌های شاخص در این کنفرانس قدردانی گردید.
جهت مشاهده گزارش تصویری از این مراسم بر روی لینک زیر کلیک نمایید:

نوشته شده توسط مدیر فناوری اطلاعات در تاریخ ۱۳۹۶/۰۹/۰v