1. رئیس دانشگاه شاهد 2. هیئت علمی بازنشسته دانشگاه جامع امام حسین (ع) 3. معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه جامع امام حسین(ع) 4. ریاست دانشکده برق دانشگاه جامع امام حسین(ع) 5. معاون آموزشی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه جامع امام حسین(ع) 6. رئیس مرکز تحقیقات راهبردی بنیاد تعاون ناجا 7. رئیس مرکز تحقیقات کاربردی معاونت طرح و برنامه و بودجه ناجا 8. رئیس مرکز تحقیقات آموزش و نیروی انسانی ناجا 9. مشاور فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران 10. مشاور فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی 11. مشاور رئیس ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری 12. عضو کمیته بازنگری ساختار، قوانین و مقررات شورای شهر تهران 13. جانشین فرماندهی مرکز مخابرات الکترونیک سپاه پاسداران انقلاب اسلامی 14. فرماندهی گردان، گروهان و دستههای رزمی در دوران دفاع مقدس 15. بیش از 31 ماه حضور در جبهههای نبرد حق علیه باطل 16. مدیر مسئول و عضو هیئت تحریریه نشریه توسعه انسانی پلیس 17. عضو هیئت تحریریه مجله فرآماد سپاه 18. عضو هیئت تحریریه مجله نظارت و بازرسی 19. عضو هیئت تحریریه مجله مطالعات راهبردی 20. عضو هیئت تحریریه مجله اقتصادی و تجارت نوین 21. عضو انجمن علمی نت 22. عضو انجمن علمی لجستیک 23. عضو انجمن علمی مدیریت پروژه 24. مدیر نمونه دانشگاه امام حسین (ع) و کسب لوح تقدیر از دست مقام معظم رهبری سال 1378 25. مدیر نمونه پنج ساله دانشگاه امام حسین (ع) در سال 1380 26. کارآفرین برتر استان سمنان در سال 1390 27. استاد نمونه پنج ساله دانشگاه امام حسین (ع) در گروه علوم انسانی سال 1381 و 1384 28. مترجم شایسته تقدیر کتاب تفکر سیستمی،کل گرایی خلاق برای مدیران (یازدهمین دوره جایزه کتاب فصل پاییز1388) ازسوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی 29. مترجم شایسته تقدیر کتاب تفکر سیستمی، کل گرایی خلاق برای مدیران (کتاب سالشاخه مهندسی صنایع کشور 1390) از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی 30. ارائه بیش از 50 مقاله علمیترویجی، 60 مقاله علمیپژوهشی وISI و 100 مقاله درکنفرانسها و همایشهای داخلی و بینالمللی 31. ترجمه بیش از 12 کتاب تخصصی 32. راهنمایی بیش از 200 پایان نامه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری 33. داوری و ارزیابی بیش از 300 مقاله، پایان نامه و رساله
تأسیس دانشگاه غیردولتی-غیرانتفاعی ایوانکی بهمنظور تربیت نیروی انسانی متخصص، متعهد و انجام پژوهشهای علمی در زمینههای علوم انسانی و فنی و مهندسی شکل گرفته است و اهداف زیر را دنبال مینماید: 1. کمک به ارتقای سطح فرهنگ و دانش جامعه 2. مشارکت در تربیت نیروی انسانی متخصص مورد نیاز کشور 3. همکاری در زمینهسازی مناسب برای مشارکت همه جانبه مردم در امر گسترش و اعتلای آموزش و پژوهش در کشور 4. کمک به بالا بردن ظرفیت دانشجویی استان سمنان 5. استفاده از امکانات و قابلیتهای موجود استان در توسعه آموزش عالی 6. فراهم ساختن زمینههای جذب و گزینش دانشجوی بومی و از شهرهای همجوار فلسفه وجودی دانشگاه ایوانکی بهعنوان یکی از بهترین دانشگاههای غیردولتی - غیرانتفاعی، در مجموعه آموزش عالی کشور، اندیشهورزی و تولید علم و دانش و اعتلای علمی و ایفای نقشی اساسی در جهت بخشیدن به حرکتهای فکری، اعتقادی، فرهنگی و سیاسی جامعه است. در راستای توسعه تولید علم و دانش بر این باور است که ظرفیت و استعداد بالایی در جامعه نهفته است که با کشف، تبیین و کاربردی کردن آن، میتوان در علوم و فنون بشری تحولی شگرف پدید آورد و در پرتو آن افرادی شایسته و فرهیخته تربیت کرد.
هیئت امنا عالیترین رکن دانشگاه میباشد که وظایف و اختیارات آن در قانون تشکیل هیئت امنای دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی (مصوب جلسات 181 و 183 مورخ 19/12/1367 و 23/12/1367 شورای عالی انقلاب فرهنگی) و همچنین قانون نحوه انجام امور مالی و معاملاتی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و تحقیقاتی (مصوب مورخ 18/10/1369 مجلس شورای اسلامی) تعیین شده است. هیئت امنا در رأس ساختار سازمانی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی به عنوان بالاترین مرجع تصمیمگیری و سیاستگذاری در امور مالی، معاملاتی، اداری، استخدامی، علمی، مسئولیتهای مهم و حساسی به عهده دارند.
حدود یک سال پس از تأسیس دانشگاه غیردولتی غیرانتفاعی ایوانکی _که در آن زمان با عنوان موسسه آموزش عالی غیردولتی غیرانتفاعی ایوانکی فعالیت میکرد_ اهمیت و لزوم معرفی دانشگاه به مردم، ادارات و نهادهای دولتی و غیردولتی و ایجاد رابطه مفید و مؤثر فیمابین، راهاندازی مدیریت دفتر و روابط عمومی در دانشگاه اجتنابناپذیر به نظر رسید. در این راستا دکتر حجتالله عالی، رئیس وقت دانشگاه، در آذرماه سال 1385 اقدام به راهاندازی مدیریت دفتر و روابط عمومی کرد. به هم این منظور آقای محمد عسگری با مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد زبان و ادب فارسی و با بیش از 10 سال سابقه کار در این حوزه بهعنوان اولین مدیر دفتر و روابط عمومی دانشگاه ایوانکی شروع به کارکرد. با تصویب چارت تشکیلاتی موسسه آموزش عالی ایوانکی که مدیریت دفتر و روابط عمومی نیز در آن لحاظ شده بود این مسئولیت رسمیت پیدا کرد. در بهمن سال 1394 با ارتقای موسسه آموزش عالی ایوانکی به دانشگاه ایوانکی و اصلاح چارت تشکیلاتی، مدیریت دفتر و روابط عمومی نیز به مدیریت دفتر، روابط عمومی و امور بینالملل ارتقا پیدا کرد.
اداره کارگاهها و آزمایشگاههای دانشگاه ایوانکی دارای حدود 80 عنوان کارگاه و آزمایشگاه تخصصی مجهز و بهروز با مساحتی بالغ بر 10000 مترمربع می باشد که کلیه دانشجویان رشته های فنی و مهندسی ( از جمله مکانیک، برق، عمران، صنایع و ....) از این فضا بهره میبرند. این اداره قابلیت ارائه خدمات کارگاهی و آزمایشگاهی به سایر مؤسسات آموزش عالی و شهرکهای صنعتی منطقه را نیز دارد.
حضرت علی(ع) میفرمایند: دو نعمت است که انسان ارزش آنها را درست نشناخته است. یکی سلامتی و دیگری امنیت حراست پشتوانه محکمی برای سلامت جامعه دانشگاهی اعم از دانشجو, استاد, کارمند و... میباشد. سلامت جامعه در گرو سلامت دانشگاهها خواهد بود. چرا که دانشگاهیان در سازندگی جامعه نقش بسزایی را ایفا مینمایند و یا به تعبیر همیشگی آینده سازان جامعه از درون دانشگاهها برمیخیزند. از آنجا که سلامت دانشگاه همواره در معرض آلودگیها و تهدیدهای درونی و بیرونی است, برای حفظ سلامت و پیشگیری از آلودگیها نیازمند سیستمی هستیم که با دقت زیاد از نفوذ آفتها به داخل دانشگاه جلوگیری کند و با تشخیص و شناخت آفتهای درونی زمینه علاج به موقع و سلامت دانشگاه و به تبع آن سلامت جامعه را فراهم سازد. بنابراین وظیفه اصلی حراست دانشگاه مواظبت از سلامت جامعه دانشگاهی است. حضور حراست در عرصه مختلف دانشگاه همواره در جهت دستیابی به دو هدف عمده, یکی حفظ و ارتقاء توان حفاظتی و امنیتی به منظور پیشبرد اهداف و دوم انجام اقدامهای مؤثر به منظور حفاظت همه جانبه منابع انسانی و مالی میباشد. لذا منشور سازمانی حراست, چشم انداز ایده آل تفکر و رفتار حراستی است که بر اساس اخلاق حرفهای و وظایف محوله توسط قانون تدوین شده است تا با اجرای آن مجموعه حراست را در راستای تحقق سیاست اثرگذار, تصمیم ساز, پاسخگو رهنمون باشد.
معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایوان کی از بدو تأسیس دانشگاه در سال 1384 به عنوان یکی از حوزه های فعال دانشگاهی تشکیل شد. این معاونت طبق رسالت خود همواره در راستای توسعه علم و دانش، آگاهی بخشی، بالا بردن سطح فرهنگ دانشجویان و گسترش دانش گام به سوی توسعه برداشته و به همین جهت تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد به ارزش های جامعه اسلامی و بسترسازی مناسب برای آموزشی مداوم و پایدار را سرلوحه رویکرد آموزشی خود قرار داده است. اهم وظایف معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی عبارتند از: • فراهم سازی امکانات جذب هیأت علمی جدید با کیفیت مطلوب در دانشکده ها، به منظور اصلاح شاخص دانشجو به استاد و کاهش تعداد اساتید مدعو. • برنامه ریزی و سیاست گذاری برای استفاده بهینه از اعضای موجود هیأت علمی و ارتقاء توان علمی آنها. • زمینه سازی و تلاش در جهت ارتقای وضعیت تحصیلی دانشجویان در کلیه مقاطع. • توجه ویژه به شناسایی، هدایت و پرورش دانشجویان ممتاز. • برگزاری مراسم تقدیر از دانشجویان ممتاز بصورت سالیانه. • برگزاری جلسات شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی و کمیته های منتخب آنها. • تلاش در زمینه به کارگیری تکنولوژیهای نوین در آموزش. • بهبود و اجرای نظام حق التدریس. • اجرای روند ارزشیابی اساتید. • زمینه سازی و تلاش در جهت جذب ورودی های برتر (استعدادهای درخشان) در کلیه مقاطع. • تلاش در جهت هماهنگ سازی دانشکده ها و گروه ها در زمینه اجرای مقررات و آیین نامه های آموزشی و سوق دادن آنها به سمت قانونمندی هرچه بیشتر. • تلاش در جهت روزآمد سازی فعالیت های آموزشی در دانشکده ها و بخش های ستادی تابعه معاونت آموزشی. • هدایت دانشکده ها در امر بازنگری متون و برنامه های درسی. • زمینه سازی و ارائه پیشنهادات لازم به مراجع مافوق در زمینه اصلاح و بهبود ساختار در بخش های تابعه معاونت آموزشی به منظور افزایش کارایی و اثربخشی کارکنان و رسیدن به گردش کارهای بهینه. • برنامه ریزی و زمینه سازی گسترش دوره های دانشگاه در مقاطع تحصیلات تکمیلی. • برنامه ریزی و زمینه سازی و تلاش در جهت بهینه نمودن دوره تحصیل دانشجویان در کلیه مقاطع و جلوگیری از افزایش ظریب ماندگاری دانشجو. • تلاش در جهت توجیه و افزایش آگاهی اساتید و دانشجویان نسبت به سیاستهای آموزشی دانشگاه، آیین نامه ها و .... • نظارت بر حسن اجرای مقررات آموزشی دردانشگاه • نظارت بر عملكرد آموزشی دانشكده ها • برنامه ریزی امور آموزشی • اظهار نظر در مورد جذب اعضای هیئت علمی جدید • ریاست شورای آموزشی و شورای تحصیلات تكمیلی • اظهار نظر و پیشنهاد در زمینه تغییر یا توسعه برنامه ریزی درسی و نیز رشته های جدیدالتاسیس
امروز یکی از مهم ترین وظایف دانشگاه ایوانکی پی ریزی نظامی ساختمند و هدفگرا جهت دستیابی به تجربیات علمی و فرهنگی دیگران و پی ریزی روش هایی معتبر در جهت تعلیم و تربیت و آموزش هنرمندانی متعهد برای عرصه فرهنگی انقلاب اسلامی است. بدون شک نوآوری و پیشرفت های مهم عرصه علم و فرهنگ در سایه توجه جدی به تحقیق و پژوهش امکان پذیر است. در حالی که بسیاری از محققان معتقدند که سرچشمه بسیاری از علوم در شرق بوده است لکن متأسفانه در پنج قرن اخیر جوامع شرقی سهم قابل توجهی در توسعه علمی جهان نداشتند و عمدتاً به جوامع مصرف کننده اندیشه های علمی تبدیل شده اند. در کشورهای توسعه یافته به موازات پیشرفت علوم و تکنولوژی نظام های تحقیقاتی پیشرفته ای را پایه ریـزی و گسترش داده اند چرا که در دنیای علم، میدان دیدهـا به درجه مشارکت در شبکه های تحقیقاتی و پژوهشی بستگی دارد. توان دستیابی سریع به اطلاعات پایه کارآئی نظام های علمی را به شدت ارتقاء می دهد. دانشگاه ایوانکی در جهت نیل به اهداف تعیین شده رویکردی پژوهش مدار را در نظام آموزش خود حاکم نموده است؛ به طوری که در همه مقاطع آموزشی شیوة تدریس به گونه ای است که دانشجویان علاوه بر متون درسی با بررسی و پژوهش در منابع مرتبط با دروس به گسترش دانش خویش می پردازند، به عبارت دیگـر، دانشجویان رویکرد پژوهش مدار چگونه آموختن را می آموزند و بدین گونه توانایی لازم جهت توسعه دانش خود به شیوة علمی را پیدا می کنند. در همین راستا با توجه به اهمیت کتابخانه ها و مراکز اطلاع رسانی به عنوان مراکز اصلی گردآوری و سازماندهی منابع اطلاعاتی و ابزار پژوهش دانشگاه ایوانکی اقدام به تأسیس، تجهیز کتابخانه تخصصی در دانشکده های خود نموده و از طریق همکاری با سایر کتابخانه ها و برخورداری از سایت اینترنتی و استفاده از کتابداران متخصص منابع مورد نیاز پژوهشگران را در اختیار آن ها قرار می دهند.
معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه یکی از محوریترین و حساسترین معاونتهای دانشگاه است که ارتباط مستقیم با دانشجویان داشته و فراهمکننده امکانات رفاهی و فرهنگی دانشجویان می باشد. این معاونت عهدهدار سیاست گذاری و برنامهریزی فعالیتهای فرهنگی، اجتماعی و فوقبرنامه دانشگاه با حضور دانشجویان و برای استفاده بهینه آنهاست. شرح وظایف معاون فرهنگی و اجتماعی: 1- نظارت بر فعالیت های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی دانشگاه 2- برنامه ریزی برای ترویج، گسترش و تعمیق ارزشهای اسلامی و انقلابی 3- فراهم آوردن زمینه و ترغیب نیروهای دانشگاهی به حضور در صحنه های مختلف علمی، سیاسی و فرهنگی جامعه 4- ارائه پیشنهادهای لازم به شورای فرهنگی و پیگیری وظایف محوله 5- حمایت و نظارت بر عملکرد كانونهای فرهنگی هنری، انجمنهای علمی دانشجویی 6- گسترش و تعمیق آگاهی های فرهنگی 7- را ه اندازی كرسی های آزاد اندیشی و هدایت محتوایی و نظارت بر حسن اجرای آن 8- تدوین برنامه راهبردی فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی و تنظیم اصول كلی برنامههای مختلف نیروهای دانشگاه و نظارت بر حسن اجرای آن 9- مطالعه و اتخاذ تصمیم درباره مسائل و مشکلات دانشجویی 10- نظارت بر اجرای قوانین و آئین نامه های دانشجویی 11- ارائه خدمات بهداشت، سلامت روان و مشاوره به دانشجویان، کارکنان، اساتید و مراجعین بروندانشگاهی در قالب خدمات مرکز مشاوره 12- برنامهریزی، اجرا و هماهنگی امور فوق برنامه دانشجویی 13- هماهنگی با نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاهها در امور عمره و عتبات دانشگاهیان، ازدواج دانشجویی و سایر برنامههای مربوطه 14- اتخاذ تدابیر لازم برای اجرای برنامههای پیشنهادی معاونتهای دانشجویی و فرهنگیاجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری 15- حمایت از فعالیتهای بسیج دانشجویی، بسیج اساتید و بسیج کارکنان دانشگاه 16- پیگیری تشکیل و انجام امور کمیتهها و شوراهای مصوب در وزارتخانه مانند : شورای انضباطی - شورای فرهنگی – کمیته ناظر بر نشریات و... 17- برنامهریزی و حمایت از فعالیتهای ورزشی و تربیت بدنی در قالب خدمات مدیریت تربیت بدنی 18- برنامه ریزی و نظارت بر اجرای فعالیتهای فوقبرنامه برای شکوفایی بیشتر فعالیتهای فکری، فرهنگی و هنری دانشجویان انجام امور محوله از سوی ریاست دانشگاه
رشته کاردانی فنی صنایع-ایمنی صنعتی در دانشگاه ایوان کی در سال 1385 هجری شمسی ایجاد و اولین گروه از فارغالتحصیلان این رشته نیز در سال 1387، با استقبال مطلوب جامعه صنعتی کشور به سرعت جذب بازار کار شدند. با توسعه کمی و کیفی فعالیتهای آموزشی در سال 1386رشته مهندسی صنایع در مقطع کارشناسی پیوسته و همچنین در سال 1388 رشته ایمنی صنعتی و محیط کار در مقطع کارشناسی ناپیوسته و در سال 1390 دوره تحصیلات تکمیلی با رشته مهندسی صنایع- سیستم های اقتصادی و اجتماعی مقطع کارشناسی ارشد شروع و پس از یک دهه تعداد رشته ها و گرایش های مقطع تحصیلی کارشناسی ارشد به 3 رشتـه و دکتری تخصصی به 2 رشته افزایش یافت. هم اکنون دانشکده مهندسی صنایع در سه گروه علمی: 1- مهندسی صنایع، 2- مهندسی سیستم ها 3- ایمنی صنعتی فعالیت می نماید و دارای یک رشته در کارشناسی، سه رشته-گرایش در کارشناسیارشد و دو رشته-گرایش در مقطع دکترا میباشد. برنامههای درسی این دانشکده نیز با توجه به نیاز صنعت و بازار کار و با رویکرد تامین نیاز علمی و تخصصی کشور و منطقه تدوین شده است. در حال حاضر تعداد اعضای هیات علمی دانشکده با رشدی قابل قبول، به 12 نفر رسیده است که 2 نفر از آنها دارای مرتبه استادی، 1 نفر دانشیار و 3 استادیار و 6 نفر مربی میباشد که از بین اساتید و فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاه های معتبر ایران و خارج از کشور انتخاب شدهاند . اساتید این دانشکده در حوزههای مختلف مهندسی صنایع مشغول به پژوهش بوده و سهم قابل توجهی از چاپ مقالات در مجلات معتبر بینالمللی را به خود اختصاص دادهاند. تعداد بالای اساتید در کنار تنوع تخصصهای آنها باعث شده است که دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه ایوان کی از نظر حوزههای تخصصی یکی از متنوعترین دانشکده های مهندسی صنایع را به خود اختصاص دهد. آمار دانشآموختگان دانشکده مهندسی صنایع تا کنون به بیش از 700 نفر در مقطع کاردانی، بیش از 600 نفر در مقطع کارشناسی ناپیوسته، بیش از 300 نفر در مقطع کارشناسی پیوسته و حدود 200 نفر در مقطع کارشناسی ارشد میرسد. تعداد دانشجویان در حال تحصیل دانشکده از 240 نفر در مقطع کارشناسی، از 160 نفر در مقطع کارشناسی ارشد و از 25 نفر در مقطع دکتری فراتر می رود. در حال حاضر دانش آموختگان این دانشکده در سطوح مختلف مدیریت صنایع و اقتصاد کشور مشغول به خدمت می باشند.
دانشکده مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک از سال ۸۴ در مقطع کاردانی کامپیوتر-نرم افزار دانشجو پذيرش نمود. با توسعه رشته ها در حوزه برق، کامپیوتر و مکانیک هم اکنون این دانشکده دارای 28 رشته شامل 6 رشته در مقطع کارشناسی ارشد، 5 رشته در مقطع کارشناسی پیوسته، 7 رشته در مقطع کارشناسی ناپیوسته و 10 رشته در مقطع کاردانی می باشد. دانشکده برق، کامپیوتر و مکانیک در سه گروه علمی: 1- مهندسی برق 2- مهندسی کامپیوتر 3- مهندسی مکانیک فعالیت می نماید. دانشکده مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک با سابقه درخشان در زمینه آموزش و پژوهش هم اکنون در رشته هاي تحصیلات تکمیلی ذيل دانشجو پرورش مي دهد. 1-مهندسی برق گرایش سیستم های الکترونیک دیجیتال، 2-مهندسی کامپیوتر گرایش هوش مصنوعی، 3-مهندسی فناوری اطلاعات گرایش مدیریت سیستم های اطلاعاتی، 4- مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی، 5- مهندسی مکانیک گرایش طراحی کاربردی، 6- مهندسی مکاترونیک. در حال حاضر تعداد اعضای هیات علمی دانشکده با رشدی قابل قبول، به 23 نفر رسیده است که 1 نفر از آنها دارای مرتبه استادی، 5 نفر دانشیار و 7 استادیار و 10 نفر مربی میباشد که از بین اساتید و فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاه های معتبر ایران و خارج از کشور انتخاب شدهاند . اساتید این دانشکده در حوزههای مختلف مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک مشغول به پژوهش بوده و سهم قابل توجهی از چاپ مقالات در مجلات معتبر بینالمللی را به خود اختصاص دادهاند. تعداد بالای اساتید در کنار تنوع تخصصهای آنها باعث شده است که دانشکده مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک دانشگاه ایوان کی از نظر حوزههای تخصصی عنوان یکی از متنوعترین دانشکده های حوزه فنی و مهندسی را به خود اختصاص دهد. آمار دانشآموختگان دانشکده مهندسی برق، کامپیوتر و مکانیک تا کنون به بیش از 2300 نفر در مقطع کاردانی، بیش از 1200 نفر در مقطع کارشناسی ناپیوسته، بیش از 400 نفر در مقطع کارشناسی پیوسته و حدود 110 نفر در مقطع کارشناسی ارشد میرسد. تعداد دانشجویان در حال تحصیل دانشکده از 150 نفر در مقاطع کاردانی، 650 نفر در مقاطع کارشناسی و از 230 نفر در مقطع کارشناسی ارشد فراتر می رود.
دانشکده عمران و معماری از سال ۸۴ در مقطع کاردانی عمران دانشجو پذيرش نمود. با توسعه رشته ها در حوزه عمران و معماری هم اکنون این دانشکده دارای 27 رشته شامل 7 رشته در مقطع کارشناسی ارشد، 4 رشته در مقطع کارشناسی پیوسته، 7 رشته در مقطع کارشناسی ناپیوسته و 9 رشته در مقطع کاردانی می باشد.. دانشکده عمران و معماری در سه گروه علمی: 1- مهندسی عمران 2- مهندسی معماری 3- مهندسی شهرسازی فعالیت می نماید. این دانشکده با سابقه درخشان در زمینه آموزش و پژوهش هم اکنون در رشته هاي تحصیلات تکمیلی ذيل دانشجو پرورش مي دهد:1-مهندسی عمران گرایش مدیریت ساخت،2-مهندسی معماری،3-مهندسی عمران گرایش سازه،4-مهندسی عمران گرایش زلزله5-معماری داخلی،6-معماری و انرژی،7-مدیریت پروژه و ساخت در حال حاضر تعداد اعضای هیات علمی این دانشکده با رشدی قابل قبول، به 20 نفر رسیده است که 1 نفر از آنها دارای مرتبه استادی، 2 نفر دانشیار و 9 استادیار و 8 نفر مربی میباشد که از بین اساتید و فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاه های معتبر ایران و خارج از کشور انتخاب شدهاند . اساتید این دانشکده در حوزههای مختلف مهندسی عمران و معماری مشغول به پژوهش بوده و سهم قابل توجهی از چاپ مقالات در مجلات معتبر بینالمللی را به خود اختصاص دادهاند. تعداد بالای اساتید در کنار تنوع تخصصهای آنها باعث شده است که دانشکده مهندسی عمران و معماری دانشگاه ایوان کی از نظر حوزههای تخصصی عنوان یکی از متنوعترین دانشکده های عمران و معماری را به خود اختصاص دهد. آمار دانشآموختگان دانشکده مهندسی عمران و معماری تا کنون به بیش از 3700 نفر در مقطع کاردانی، بیش از 1900 نفر در مقطع کارشناسی ناپیوسته، بیش از 350 نفر در مقطع کارشناسی پیوسته و حدود 160 نفر در مقطع کارشناسی ارشد میرسد. تعداد دانشجویان در حال تحصیل دانشکده از200 نفر در مقاطع کاردانی، 600 نفر در مقاطع کارشناسی و از 400 نفر در مقطع کارشناسی ارشد فراتر می رود. در حال حاضر دانش آموختگان این دانشکده در پروژه های مختلف عمرانی کشور مشغول به خدمت می باشند.
دانشکده علوم انسانی در سال 1394 با گروه های حسابداری و مالی (1390)، تربیت بدنی (1390)، مدیریت (1392) بصورت دانشکده ای مستقل در چارت سازمانی دانشگاه ایوان کی قرار گرفت. در سالهای بعد گروه های آموزشی روانشناسی (1395) و حقوق (1396) نیز ایجاد گردید. با توسعه رشته ها در حوزه علوم انسانی هم اکنون این دانشکده دارای 33 رشته شامل 1 رشته در مقطع دکتری تخصصی تربیت بدنی، 9 رشته کارشناسی ارشد، 14 رشته در مقطع کارشناسی پیوسته، 5 رشته در مقطع کارشناسی ناپیوسته و 4 رشته در مقطع کاردانی می باشد. دانشکده علوم انسانی با سابقه درخشان در زمینه آموزش و پژوهش هم اکنون در رشته هاي تحصیلات تکمیلی ذيل دانشجو پرورش مي دهد. 1-دکتری تربیت بدنی گرایش مدیریت ورزشی، 2- مدیریت ورزشی گرایش مدیریت راهبردی در سازمان های ورزشی، 3- روانشناسی ورزشی، 4-مدیریت ورزشی گرایش مدیریت بازاریابی در ورزش، 5-روانشناسی عمومی، 6-مدیریت دولتی گرایش توسعه منابع انسانی، 7- مدیریت مالی، 8-حقوق خصوصی، 9-مدیریت صنعتی گرایش مدیریت پروژه 10-مدیریت اوقات فراغت ورزش های تفریحی. در حال حاضر تعداد اعضای هیات علمی دانشکده با رشدی قابل قبول، به 36 نفر رسیده است که 2 نفر از آنها دارای مرتبه استادی، 7 نفر دانشیار و 13 استادیار و 14 نفر مربی میباشد که از بین اساتید و فارغ التحصیلان ممتاز دانشگاه های معتبر ایران و خارج از کشور انتخاب شدهاند . اساتید این دانشکده در حوزههای مختلف علوم انسانی مشغول به پژوهش بوده و سهم قابل توجهی از چاپ مقالات در مجلات معتبر بینالمللی را به خود اختصاص دادهاند. تعداد بالای اساتید در کنار تنوع تخصصهای آنها باعث شده است که دانشکده علوم انسانی دانشگاه ایوان کی از نظر حوزههای تخصصی عنوان یکی از متنوعترین دانشکده های این حوزه را به خود اختصاص دهد. آمار دانشآموختگان دانشکده علوم انسانی تا کنون به بیش از 500 نفر در مقطع کاردانی، بیش از 300 نفر در مقطع کارشناسی ناپیوسته، بیش از 200 نفر در مقطع کارشناسی پیوسته و حدود 90 نفر در مقطع کارشناسی ارشد میرسد. تعداد دانشجویان در حال تحصیل دانشکده از 130 نفر در مقاطع کاردانی، 1200 نفر در مقاطع کارشناسی و از 270 نفر در مقطع کارشناسی ارشد و 9 نفر در مقطع دکتری تخصصی (Ph.D.) فراتر می رود.
دوشنبه و پنج شنبه
دكترا در مهندسی مكانیك ـطراحی كاربردی، از دانشگاه متز فرانسه، با تكیه بر مطالعه الاستوپلاستیك سازههابه روش اجزای محدود (FEM) با درجه خیلی خوب، 1374.
”مدل كردن عكسالعمل مواد دانهای بر روی دیوارهی سیلو به روش اجزای محدود“
كارشناسی ارشد در مهندسی مكانیك ـ طراحی كاربردی، از دانشگاه تربیت مدرس تهران، با تكیه بر تكنیكهای ریاضی و عددی، با معدل 5/16، 1368.
”طراحی مخازن سوخت در موشكهای سوخت مایع“
كارشناسی در مهندسی مكانیك ـ طراحی جامدات، از دانشگاه تبریز، با تكیه برمكانیزمهاو پلاستیسیته عملی و تغییرشكل فلزات، با معدل 45/14،1364.
”طراحی ماشینهای سنگین“ و ”طراحی یك ماشین ابزارشش سرعته“
ـ دیپلم ریاضی فیزیك: دبیرستان دوره جامع(تیزهوشان) ویژه دانشآموزان پذیرفته شده از آزمون خاص و با حقوق ماهیانه، معدل46/16، 1353-57.
- رییس هیأت امنای دانشگاه ایوانکی (غیردولتی-غیرانتفاعی)- مهر 1389 تا به حال.
- رئیس دانشگاه زنجان، 21 مرداد 85 تا 17 اسفند 1387.
- رئیس هیأت گلف استان زنجان، 1386- 1388.
- مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه امام حسین (ع)، 15 شهریور1382 تا اول شهریور 1385.
ـ مدیر گروه مهندسی مكانیك در پژوهشكده و دانشكده فنی مهندسی دانشگاه امام حسین (ع)، 1376-82.
ـ مدیر آموزش در مجتمع صنعتی شهید همت، 1368-69.
ـ مدیر بخش طراحی مخازن سوخت در مجتمع صنعتی شهید همت، 1365-67.
ـ مدیر گروه طراحی جامدات 1366-69.
ـ مدیر روابط عمومی در سپاه اسکو، 1359-61.
1-مقالات كامل چاپ شده در مجلات علمی پژوهشی
1- "بررسی تجربی و عددی عوامل شکست درسوپاپهای یکطرفه رینگی در کمپرسورهای رفت و برگشتی"، مجله علمی پژوهشی مهندسی مکانیک مدرس، دوره 19 ، شماره 7، صص ...- ...، 1398.
2-“Visco-nonlocal-refined Zigzag theories for dynamic buckling of laminated nanoplatesusing differential cubature-Bolotin methods”, ISI J of Thin-Walledstructures, Vol. 113, pp 162-169, April 2017.
3- "تحلیل خزش اولیه کره نانو کامپوزیتی جدارضخیم، تحت بارگذاری حرارتی، مغناطیسی و مکانیکی براساسمدل ویسکوالاستیک برگر"، مجله علمیپژوهشی مکانیک سازهها و شارهها، دوره 6، شماره 3، صص 163-174، 1395.
4- "تحلیل کمانش خطیو غیرخطی پوستههای بیضیگون دورانی همگن تحت فشار هیرواستاتیک خارجی: مطالعهپارامتری عددی"، مجله علمی پژوهشی مهندسی مکانیک مدرس، دوره 16 ، شماره 12، صص 384-394، 1395.
5- "مطالعه تحلیلی و تجربی اندازهگیری نیروی عقبنشینی سلاحهای انفرادی"، مجله علمی پژوهشی علوم و فناوری دفاعی، دورهاول، شماره 3، 1395.
6- "مطالعه تجربی و عددی فروریزش پوستههای مخروطی جدار نازك تحت بار دینامیکی محوری"،مجله علمی پژوهشی مهندسی مکانیک مدرس، دوره 15 ، شماره 7، صص 392-402، 1394.
7- "مطالعهی عددی و تجربی فروریزش الماسی جاذب انرژی جدار نازک لولهای دارای سرپوش تحت بار محوری دینامیکی"،مجله علمی پژوهشی مهندسی مکانیک مدرس، دوره 15 ، شماره 2، صص 169-178،1394.
8-“Analytical Investigation of Rupture Phenomena in Sheet Hydroforming Processby Hemispherical Punch”, Int JAdvanced Design and Manufacturing Technology, Vol. 7, No. 3,pp 37-44, September, 2014.
9-“Mechanical Behavior Investgation for an Atmospheric Storage Tank According toAPI 650 under Loads Using FEM”, J of Current Research in Scienc, Vol. 2, No. 5, pp: 664-672, 2014.
10- "تحلیل کمانش پیشرونده دینامیکی لوله های دایروی تحت ضربه محوری با سرعت بالا"، نشریه علمی پژوهشی مکانیک و هوافضا، جلد 9، شماره 4 (شماره پیاپی 34)، زمستان 1392.
11-“Nonlinear elasto-plastic analysis of axisymmetric spherical shell byChebyshev spectral collocation method under the pulsating forces”, Journalof Applied Mechanics and Materials, Vols. 110-116, pp 33-37, 2012.
12-“Flutter Analysis of Subsonic Wing”, ISI J of Thin-Walled structures,Vol. 43, No. 4, pp 617-627, April 2005.
13-“Numerical and Experimental Analysis of Filling Pressures on CylindricalSilo Walls”, Jr of Bulk Solids Handling, Vol. 22, No. 3, pp 290-296,2002.
14-“Etude Elastique d’une Coque de Revolution sous Charge Axi-symetrique parElements Finis”, Rapport Internal,GRRS, IUT le Montet, Villers- les-Nancy, France,1992.
15- "شبیهسازی فرآیند فلوفرملولههای جدارنازک"، نشریه علمی پژوهشی پیام باور، دوره جدید(ویژه مهندسی مکانیک و هوافضا)، شماره 17، پاییز 1382.
16- " تجزیه و تحلیل پوستههای دوار تحتبارگذاری متقارن به روش اجزای محدود"، نشریه علمی پژوهشی پیام باور، دورهجدید (ویژه مهندسی مکانیک و هوافضا)، شماره 18، زمستان، 1382.
17- "محاسبه بار بحرانی و مد كمانش پوستههایاستوانهای با تقویت كنندههای حلقوی"، نشریه علمی پژوهشی پیام باور، دوره جدید (ویژه مهندسی مکانیک و هوافضا)، شماره 19، زمستان، 1382.
18- " تعیین ثابتهای الاستیك مواد مرکب بااستفاده از آنالیز مودال"، نشریه علمی پژوهشی پیام باور، دوره جدید (ویژهمهندسی مکانیک و هوافضا)، شماره 18، زمستان 1382.
1ـ "رنگ و مارک در خودروهای نظامی"، مجلهعلمی تخصصی مهندسی مكانیك و هوافضا، شماره اول، ص 12-8، مرداد و شهریور 1380.
2- "تحلیل وشبیه سازی سیستمانتقال قدرت متغیر پیوسته"، مجله علوم دریایی، سال پانزدهم،شماره 42، ص 14-32، پاییز 1385.
3- "معرفی جاذبهای انرژی ستون مربعی و لوله ای وارائه ی مدل هایی جهت بهبود جذب انرژیآنها"، مجله پدافند غیر عامل، سال پنجم، شماره 4، ص 51-57، زمستان .1393
1- "تحلیل کمانش حرارتی ورق دایروی هدفمند بر رویبستر الاستیک با خواص وابسته به دما"، مجموعه مقالات اولین کنفرانس بینالمللی پژوهشهای نوین در علوم مهندسی، دانشگاه تهران، 13 خردادماه 1395.
2- "بررسی تأثیر جنس فولادهای آلیاژی و کربنی در طراحیاتصال نازل به پوسته استوانهای تحت فشار داخلی با دو روش طراحی کلاسیک و طراحی بهروش اجزای محدود"، مجموعه مقالات اولین کنفرانس بینالمللی مهندسی مکانیک وهوافضا ، سازمان پژوهشی باقرالعلوم (ع)، تهران ، 26 فروردین ماه 1395.
3- "پیش بینی کمانش پوسته های استوانهای فولادی تحت فشارخارجی جانبی به روش عددی"، مجموعه مقالات کنفرانس بین المللی یافتههای نوین پژوهشی در علوم، مهندسی و فناوری با محوریت پژوهشهای نیاز محور، مؤسسهفراز اندیشان دانش بین الملل، مشهدمقدس ، 11 اسفندماه 1394.
4- "اتصالات مکانیکی در کامپوزیت ها و روش های بهبوداستحکام آنها"،مجموعه مقالات سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی درمهندسی برق، مکانیک و مکاترونیک، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، 28-29 بهمن ماه 1394.
5- "تحلیل کمانش ورق حلقوی هدفمند تحت فشار شعاعی یکنواختبا خواص وابسته به دما بر روی بستر الاستیک"، مجموعه مقالات کنفرانسبین المللی علوم مکانیک و صنعت، دانشگاه فنی و مهندسی بوئین زهرا، 14-15 آذرماه1394.
6- "بررسی کمانش پوستههای استوانهای کامپوزیتی باضخامت متغیر (پله) تحت فشار جانبی خارجی یکنواخت"، مجموعه مقالات کنفرانسبین المللی یافتههای نوین پژوهشی در مهندسی صنایع و مهندسی مکانیک، دانشگاهتهران، 26 شهریورماه 1394.
7- "بررسی اثرات خارج از گردی مقطع بر روی کمانشپوستههای استوانهای کامپوزیت تحت فشار هیدرواستاتیک"، مجموعه مقالات کنفرانسبین المللی یافتههای نوین پژوهشی در مهندسی صنایع و مهندسی مکانیک، دانشگاهتهران، 26 شهریورماه 1394.
8- "بررسی تاثیر چیدمان الیاف کامپوزیت در کمانشپوسته های استوانهای با سطح مقطع بیضوی تحت فشار خارجی یکنواخت"، مجموعه مقالاتاولین همایش یافتههای نوین در هوافضا و علوم وابسته، دانشگاه تهران، 20 شهریورماه1394.
9- "تحلیل کمانش حرارتی صفحات اریب هدفمند با زوایایمختلف"،مجموعه مقالات اولین همایش یافتههای نوین در هوافضا و علوم وابسته، دانشگاهتهران، 20 شهریورماه 1394.
10- "بررسی تحلیلی و شبیهسازی عددی فروریزش تیرساندویچی با هسته تقویت شده تحت خمش سه نقطهای"، مجموعه مقالات سیزدهمینکنفرانس انجمن هوا فضای ایران، دانشگاه تهران، 13-15 اسفند 1392.
11- "محاسبه ضرایب مدل سخت شوندگی غیر خطی شابوش به روش عددی"، مجموعه مقالات سومین کنفرانس ملی مهندسی ساخت و تولیدایران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، اسفندماه 1390.
12- " تحلیل و شبیه سازی اكستروژن مستقیم قطعه استوانهای شكل توسط روش بدون المان با استفاده ازتقریب درونیابی نقطهای شعاعی"، مجموعه مقالات اولین همایش ملی شبیهسازی سیستمهای مکانیکی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، اسفند 1390.
13- "بررسی اثرویسکوالاستیکمواد بر نتایجارتعاشمدل تئوری الاستیسیتهورقهاو پوسته هایاستوانهای ساندویچیکامپوزیتیبا نرم افزارالمان محدود"،مجموعهمقالات اولین همایش ملی شبیهسازی سیستمهای مکانیکی، دانشگاه آزاد اسلامی واحداهواز، اسفند 1390.
14- "استفاده ازالگوریتم ژنتیک در بهینهسازی لانچر کامپوزیتی راکت 70 میلیمتری هایدرا"، مجموعه مقالات اولین همایش ملی شبیهسازی سیستمهای مکانیکی،دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، اسفند 1390.
15- “Optimization of Composite Rocket Launcher Using GA”, New and Advanced Material InternationalCongress, Islamic Azad University, Majlesi Branch, May 30-31, 2012, Isfahan,Iran.
16-“Investigation on the Effect of Viscoelasticity on NaturalFrequency in Cylindrical Sandwich Panel Using FEM”, New and Advanced Material InternationalCongress, Islamic Azad University, Majlesi Branch, May 30-31, 2012, Isfahan,Iran.
17- "طراحی قطعه انحنادار دماغه کامپوزیتی لکوموتیو و بهینهسازیلایه های آن با الگوریتم ژنتیک"، مجموعه مقالات اولینهمایش ملی شبیهسازی سیستمهای مکانیکی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، اسفند 1390.
18- "شبیهسازی اكستروژن مستقیم با روش بدون المان"، مجموعه مقالات سومین کنفرانس ملی مهندسی ساخت و تولیدایران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، اسفندماه 1390.
19-" اثر پارامترهای مختلف بر رفتار کمانشی پوستههایاستوانهای تقویت شده تحت اثر فشار هیدرواستاتیک"، مجموعه مقالات دومینهمایش ملی شناورهای تندرو، دانشگاه صنعتی شریف اردیبهشت ماه 1391.
20- "حل عددی تاثیر انواع تقویت کننده بر استحکام کمانشی پوستههای استوانهای تحتاثر فشار خارجی "، مجموعه مقالات دومینهمایش ملی مهندسی مکانیک، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز، 3–4 اسفندماه 1390.
21- "بررسی پارامتریک تاثیر انواع تقویت کننده بر مقاومت کمانشی پوستههایاستوانهای تحت اثر فشار خارجی"، مجموعه مقالات دومینهمایش ملی سازه، راه و معماری، دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس، 3–4 اسفندماه 1390.
22- "بررسی روشهای بهینهسازیو بهینهسازی یک بال هواپیما"، مجموعه مقالات اولینهمایش منطقهای مهندسی مکانیک، دانشگاه جامع علمی کاربردی میاندوآب، اسفند 1390.
23- "تحلیل پوستههای مدور کامپوزیتی رشته پیچیشده به روشاجزای محدود تحت بارگذاری مرکب"، مجموعه مقالات سومین کنفرانس ملی مهندسی ساخت و تولیدایران، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد، اسفندماه 1390.
24- "تحلیل لولههای کامپوزیتیرشته پیچی شدهدر اثر تغییرزوایایلایهها تحت بارگذاریمرکب به روشاجزای محدود"،مجموعهمقالات اولین همایش ملی شبیهسازی سیستمهای مکانیکی، دانشگاه آزاد اسلامی واحداهواز، اسفند 1390.
25- "بررسی تحلیلی و عددی اثرات جنس ورق و تقویت کنندهدر کمانش ورق های تقویت شده"، مجموعه مقالات اولینهمایش ملی شبیهسازی سیستمهای مکانیکی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، اسفند 1390.
26-"تحلیل الگوهای لایه چینی صنعتی پوسته های مدور كامپوزیتی رشته پیچی شدهبه روش اجزای محدود"، مجموعه مقالات بیستمین همایش سالانه بینالمللیمهندسی مکانیک ایران، دانشگاه شیراز، 26 -28 اردیبهشت 1391.
27-"بررسی پاسخ دینامیکی ناشی از اثر بارهای انفجاری بر روی پوستههای منحنی و کم شیب سازهای"، مجموعه مقالات اولینهمایش تخصصی سامانههای ماهوارهبر، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، 21 و 22 آبانماه 1390.
28- "بررسی عددی اثرات شکل مقطع تقویت کننده در کمانشورق های تقویت شده"، مجموعه مقالات یازدهمین کنفرانس انجمن هوا فضای ایران،دانشگاه علوم و فنون شهید ستاری، 2-4 اسفند 1390.
29-"بررسی تحلیلیپدیدهی چروکیدگیدر فرآیندهیدروفرمینگ ورقبوسیلهیسنبهی نیمكره"، مجموعه مقالات نوزدهمین همایش سالانه مهندسی مكانیك ایران، دانشگاهبیرجند ، 20-22 اردیبهشت 1390.
30-" بررسی تأثیر بارهای حرارتی چرخهای در تغییرشكلهای پیشرونده با مدل سخت شوندگی مناسب در مخازن تحت فشار"،مجموعه مقالات هیجدهمین همایش سالانه بینالمللی مهندسیمکانیک، دانشگاهصنعتی شریف، اردیبهشت 1389.
31-“Flutter Analysis of Subsonic Wing”, 21st InternationalCongress of Theoretical & Applied Mechanics, Warsaw, Poland, 15-21 Aug2004.
32- " بررسی تأثیر سطح مقطع تقویت كنندهها در بار كمانشپوستههای مخروطی تقویت شده تحت بار محوری "، مجموعه مقالات پانزدهمین کنفرانس سالانه (بینالمللی) مهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی امیر کبیر،اردیبهشت 1386.
33-" تحلیل كمانش پوستههای ساده و تقویت شده تحت بار محوری با استفاده ازنرمافزار Abaqus"، مجموعه مقالات ششمین کنفرانس انجمن هوافضای ایران، دانشگاهصنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، اسفند 1385.
34- "تحلیل و بررسی علل شكست سازه دستگاه آبیاری بارانی سنتر پیوت به روش اجزای محدود و بهینهسازی آن"، مجموعه مقالاتچهاردهمین کنفرانس سالانه و دهمین کنفرانس بینالمللیمهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی اصفهان، 1385.
35-"روشهای اپتیكی در تعیین ضریب شدت تنش"، مجموعه مقالات سیزدهمینکنفرانس سالانه و نهمین کنفرانس بینالمللی مهندسی مکانیک،دانشگاه صنعتی اصفهان، 1384.
36-"مقایسه تجربی تسلیم مواد در كشش و پیچش و تعیین ضرایب تصحیح منحنی تنش ـكرنش"، مجموعه مقالات سیزدهمین کنفرانس سالانه و نهمین کنفرانس بینالمللیمهندسی مکانیک، دانشگاه صنعتی اصفهان، 1384.
37-"بهینهسازی ایستگاه اواپراسیون کارخانه قند جوین"، مجموعهمقالات دوازدهمین کنفرانس سالانه و هشتمین کنفرانس بینالمللیمهندسی مکانیک، دانشگاه تربیت مدرس، 1383.
38- "بررسی مکانیزم شکلدهیدر فرآیند فلوفرمینگ توسط روش اجزای محدود"،مجموعهمقالات ششمین کنفرانس ساخت و تولید ایران، دانشگاه امیر کبیر، 1-4دی 1382.
39- "شبیهسازیفرآیند فلوفرم لولههای جدارنازک"، مجموعه مقالات یازدهمینکنفرانس سالانه و هفتمین کنفرانس بینالمللی مهندسی مکانیک،دانشگاه فردوسی مشهد، 1382.
40- "تعیین ثابتهای الاستیك موادمرکب با استفاده از آنالیز مودال"، مجموعه مقالات دهمین کنفرانس سالانه و ششمینکنفرانس بینالمللی مهندسی مکانیک، دانشگاه خواجه نصیرالدینطوسی، 1381.
41- " ارائه نوعی المان تماسی جهت استفاده درسطوح اصطکاکی بین مواد ذخیره شده و دیواره سیلو"، مجموعه مقالات اولینكنفرانس سازههای جدار نازك کشور، دانشگاه ارومیه، 7 - 8 اسفند 1381.
42- "بررسی استانداردهای موجود در زمینه طراحیخودروهای نظامی از دیدگاه مهندسی فاکتورهای انسانی"، اولین كنفرانس خودروو تجهیزات زرهی، پژوهشكده خودرویی ساصد، 15 و 16 اردیبهشت 1376.
43- "طراحی برای قابلیت نگهداری و کاهش تعمیرات"،اولین همایش علمی-کاربردی نگهداری و تعمیرات در سپاه، دانشگاه امام حسین (ع)، 27 و28 مهر 1376.
- راهنمایی و مشاوره 6 دانشجوی دکتری.
ـ راهنمایی 30 پایاننامه كارشناسی ارشد.
ـ راهنمایی بیش از 50 پایاننامه كارشناسی.
ـ راهنمایی 25 سمینار كارشناسی ارشد.
- استاد ممتحن پایاننامهها، پیشنهادهها و رسالههایکارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری.
- ترجمه كتاب “Mechanics of Materials, 6thedition, 2012” تألیف F. P. Beer،E. R. Johnston ، J.T. DeWolf و D. F. Mazurek، تحت عنوان " مقاومت مصالح"، انتشاراتسپاهان، 1394.
- ترجمه كتاب “Mechanics of Materials, 5 thedition, 2008” تألیف F. P. Beer،E. R. Johnston ، J.T. DeWolf و D. F. Mazurek، تحت عنوان " مقاومت مصالح"، انتشاراتسپاهان، 1389.
- ویرایش دوم کتاب "مکاترونیک"، انتشاراتسپاهان، 1389.
- تألیف کتاب "پلاستیسیته عملی و تغییرشکلفلزات"، دانشگاه امام حسین(ع)، گروه مهندسی مکانیک، 1378.
- تألیف کتاب "مکاترونیک"، انتشارات سپاهان،1386.
- ترجمه كتاب “Mechanics of Materials, 4 thedition, 2006” تألیف F. P. Beer، E. R. Johnston و J. T. DeWolf، تحت عنوان "مقاومت مصالح"، انتشارات سپاهان، 1386.
- ترجمه كتاب “Mechanics of Materials, 3 thedition, 2002” تألیف F. P. Beer، E. R. Johnston و J. T. DeWolf، تحت عنوان "مقاومت مصالح 1 و 2"، دو مجلد، انتشارات دانشگاه امام حسین(ع)، 1383.
- ترجمه كتاب Instructor`s Manual for Mechanics of Materials (Beer-Johnston,3 th edition, 2002) تألیف Dean P. Updike، دو مجلد،انتشارات دانشگاه امام حسین(ع)، 1383.
- تألیف جزوهی "اجزای ماشین"، دانشگاه امامحسین(ع)، گروه مهندسی مکانیک، 1366.
- ترجمه استانداردهای خودروئی”PSA Peugeot Citroën“ از زبانفرانسه، سایپا، سایکو، 1381.
- انتخاب کتاب " مقاومت مصالح" بهعنوان کتاب برتر حوزه فنی مهندسی در بخش ترجمه توسط کانون پاسداران اهل قلم، 1387.
ـ انتخاب به عنوان استاد نمونه از بین مربیان و اعضایهیأت علمی در سطح سپاه، 1384.
ـ انتخاب به عنوان استاد نمونه از بین مربیان و اعضایهیأت علمی در سطح سپاه، 1383.
ـ كسب رتبه دوم به عنوان استاد نمونه در دانشكده فنیمهندسی، 82-81.
ـ برنده جایزه عالی نسب به عنوان استاد راهنمای پایاننامهبرتر سال 1380 كشور در مقطع كارشناسی ارشد رشته مهندسی مكانیك، گرایش طراحیكاربردی، با داوری انجمن مهندسان مكانیك ایران، خرداد 1381.
ـ كسب رتبه سوم بعنوان استاد نمونه در دانشكده فنیمهندسی، 81-80.
- دریافت لوحهای تقدیر بیشمار دوران خدمت از دستمسئولین مربوط
پیرو تصمیم دفتر محترم آموزش عالی غیر دولتی وزارت عتف مبنی بر انتقال پرونده های آموزشی مؤسسه غیر انتفاعی منحل شده علم گستر مهاجران به دانشگاه غیرانتفاعی ایوان كی به استحضار می رساند، از تاریخ ۱۳۹۷/۱۰/۱۰ کلیه امور آموزشی از جمله صدور و تحویل دانشنامه، ریز نمرات، تأییدیه تحصیلی و... توسط واحد فارغ التحصیلان دانشگاه ایوان کی انجام خواهد پذیرفت. برای راحتی کار علاوه بر ایجاد کانال تلگرامی، روزهای دوشنبه هر هفته مخصوص تماس های تلفنی فارغ التحصیلان آن موسسه در نظر گرفته شده است.
راههای ارتباطی برای کسب اطلاعات بیشتر:
زمان برگزاری آزمون تستی رشته های بخش معارفی (کتبی): دوشنبه 6 اسفند ماه 97
اطلاعات بیشتر در پوستر فراخوان در پیوست قابل مشاهده است.
پیرو تصمیم دفتر محترم آموزش عالی غیر دولتی وزارت عتف مبنی بر انتقال پرونده های آموزشی مؤسسه غیر انتفاعی منحل شده علم گستر مهاجران به دانشگاه غیرانتفاعی ایوان كی به استحضار می رساند، از تاریخ ۱۳۹۷/۱۰/۱۰ کلیه امور آموزشی از جمله صدور و تحویل دانشنامه، ریز نمرات، تأییدیه تحصیلی و... توسط واحد فارغ التحصیلان دانشگاه ایوان کی انجام خواهد پذیرفت. برای راحتی کار علاوه بر ایجاد کانال تلگرامی، روزهای دوشنبه هر هفته مخصوص تماس های تلفنی فارغ التحصیلان آن موسسه در نظر گرفته شده است. پیرو تصمیم دفتر محترم آموزش عالی غیر دولتی وزارت عتف مبنی بر انتقال پرونده های آموزشی مؤسسه غیر انتفاعی منحل شده علم گستر مهاجران به دانشگاه غیرانتفاعی ایوان كی به استحضار می رساند، از تاریخ ۱۳۹۷/۱۰/۱۰ کلیه امور آموزشی از جمله صدور و تحویل دانشنامه، ریز نمرات، تأییدیه تحصیلی و... توسط واحد فارغ التحصیلان دانشگاه ایوان کی انجام خواهد پذیرفت. برای راحتی کار علاوه بر ایجاد کانال تلگرامی، روزهای دوشنبه هر هفته مخصوص تماس های تلفنی فارغ التحصیلان آن موسسه در نظر گرفته شده است. پیرو تصمیم دفتر محترم آموزش عالی غیر دولتی وزارت عتف مبنی بر انتقال پرونده های آموزشی مؤسسه غیر انتفاعی منحل شده علم گستر مهاجران به دانشگاه غیرانتفاعی ایوان كی به استحضار می رساند، از تاریخ ۱۳۹۷/۱۰/۱۰ کلیه امور آموزشی از جمله صدور و تحویل دانشنامه، ریز نمرات، تأییدیه تحصیلی و... توسط واحد فارغ التحصیلان دانشگاه ایوان کی انجام خواهد پذیرفت. برای راحتی کار علاوه بر ایجاد کانال تلگرامی، روزهای دوشنبه هر هفته مخصوص تماس های تلفنی فارغ التحصیلان آن موسسه در نظر گرفته شده است.