آیین نامه كانون های فرهنگی دانشجویان دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی

انجمن های علمی دانشجویی:

انجمن علمی دانشجویی، تشکّلی غیرسیاسی است که با مشارکت داوطلبانه نخبگان جوان، اهداف علمی را دنبال می‌کند. انجمن های علمی مراکزی جهت پرورش استعدادهای علمی، مدیریتی، تقویت نشاط علمی و اجرای برنامه های تکمیلی همسو با آموزش های دانشگاهی می باشند. از جمله مزایای فعالیت در انجمن های علمی ایجاد اعتماد به نفس، حمایت ازحداقل توانمندی ها، زمینه سازی برای انجام کارهای علمی هر چند کوچک، فرهنگ سازی وبویژه ایجاد فرهنگ علمی،کشف استعدادهای دانشجویی، ایجاد فضای نشاط، قراردادن دانشجو در سیر هدف اصلی آموزش عالی، و ایجاد روحیه کار گروهی و جمعی می باشد.

کانون های فرهنگی وهنری:

کانون‌های فرهنگی با هدف زمینه‌سازی رشد خلاقیت‌های فرهنگی دانشجویان، سامان‌دهی خواسته‌ها و تلاش‌های خود انگیخته فرهنگی، هنری و اجتماعی دانشجویی و حمایت و هدایت این گروه از فعالیت‌ها در جهت نیل به ارزش‌های متعالی اسلامی و ایرانی و به منظور تأکید بر هویت ملی و اسلامی، ارتقای سطح همکاری جمعی و به سط و تعمیق فرهنگ مشارکت در دانشگاه،‌ در زمینه‌هایی از قبیل دینی و مذهبی، ادبی و هنری فرهنگ و اندیشه و اجتماعی فعالیت می‌کنند.

نوشته شده توسط معاونت دانشجویی و فرهنگی در تاریخ ۱۴۰۳/۰۲/۱v