(اطلاعيه مهم: ثبت نام از پذيرفته شدگان آزمون کارداني پيوسته 96 (فني و حرفه اي - کار و دانش

دانشگاه ايوان کي (بزرگترين دانشگاه غيرانتفاعي شرق تهران) به عنوان يکي از هفت دانشگاه برتر غيرانتفاعي کشور در مقطع کارداني پيوسته و در 8 رشته تحصيلي دانشجو مي پذيرد. آن دسته از داوطلبان گرامي که در مرحله نهايي آزمون کارداني پيوسته (فني و حرفه اي و کار و دانش) 1396 در اين دانشگاه پذيرفته شده اند، مي توانند با مراجعه حضوري به دانشگاه ايوان کي در يکي از روزهاي شنبه 1396/06/25، يکشنبه 1396/06/26 نسبت به ثبت نام نهايي اقدام کنند. حضور شخص پذيرفته شده به همراه مدارک زير در روز ثبت نام الزامي است.

مدارک لازم براي ثبت نام

1.  اصل‌‌ مدرك ‌‌ديپلم ‌متوسطه ‌‌نظام‌‌جديد يا گواهي‌ ‌موقت‌ ‌پايان ‌‌تحصيلات‌ متوسطه‌ نظام‌جديد در يكي‌ از شاخه‌هاي‌ كاردانش‌ يا فني‌ و حرفه‌اي ‌صادره‌ از محل‌ تحصيل‌ مبني‌ برگذراندن كليه واحدهاي درسي‌ در دوره ‌سه‌ساله‌، كارورزي و كارآموزي حداكثر تا پايان‌ شهريورماه‌ 1395.

2.   اصل‌ مدرك‌ ديپلم‌ يا گواهي‌ موقت‌ پايان‌ تحصيلات‌ نظام‌قديم ‌(هنرستان) مبني‌ برگذراندن‌ كليه‌ دروس‌ چهارساله.

3.  اصل‌ شناسنامه‌ و دو برگ‌ فتوكپي‌ از تمام‌ صفحات‌ آن.‌

4.  6 قطعه‌ عكس‌ 4?3 تمام‌ رخ‌ تهيه‌ شده‌ درسال‌جاري‌.

5.  ارائه رسيد درخواست تاييديه تحصيلي ديپلم (درخواست تاييديه تحصيلي از دفاتر پيشخوان دولت مي‌بايست اقدام شود).

6.  داوطلبان‌ مرد لازم‌ است‌ مدركي‌ را كه‌ وضعيت‌ نظام‌ وظيفه‌ آنان‌ را با توجه‌ به‌ بند ( 3-3) مندرج‌ در صفحه (2و3) دفترچه‌ راهنماي‌ آزمون‌ دوره‌هاي‌ كارداني‌ نظام‌جديد (دانشگاه فني ‌و حرفه‌اي‌ و مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي) سال‌ 1395مشخص‌ كند، ارائه‌ نمايند.

رشته هاي اين مقطع:

الكترونيك - الكترونيك عمومي
  الكتروتكنيك - برق صنعتي
  نرم افزار كامپيوتر
  نقشه كشي عمومي - نقشه كشي و طراحي صنعتي
  ساختمان - كارهاي عمومي ساختمان
  نقشه كشي معماري - معماري
  حسابداري بازرگاني
  امور اداري

مهم: 1. در روزهاي ثبت نام سرويس اياب و ذهاب مهياست. اتوبوس هاي دانشگاه از تهران و ازساعت 6:05 صبح  به سمت ايوان کي              حرکت خواهند کرد.ايستگاه حرکت: ترمينال جنوب- بالاتر از ايستگاه مترو- پشت ديوار ترمينال- خيابان غفاري- زير پل عابر پياده

مهم: 2. پذیرفته شدگان محترم حتما کپی از مدارک خودشان مخصوصا از دیپلم و ریزنمرات تهیه کنند. منظور کپی برای خود عزیزان می باشد            چون پس از تحویل مدارک به دانشگاه و ورود به پرونده ،تحت هیچ شرایط کپی به ایشان داده نخواهد شد.

شرايط و تخفيفات ويژه:

1-دانشجويان در هر ترم از مزاياي وام شهريه در چارچوب سهم تخصيصي از صندوق رفاه دانشجويان برخوردارخواهند شد.

2-کليه  دانشجويان در طول تحصيل تحت پوشش بيمه حوادث قرار خواهند گرفت.

3- دانشجويان رتبه اول تا سوم هر رشته ازتخفيف شهريه برخوردار مي گردند.

4- به تمامي افراد شاغل در نيروهاي مسلح و فرزندان ايشان تا سقف 15 درصد تخفيف شهريه تعلق مي گيرد.

5-به افراد شاغل در وزارت ورزش وجوانان و فرزندان آنان که در رشته هاي تربيت بدني اين دانشگاه مشغول به تحصيل ميشوند تا سقف 15 درصد تخفيف شهريه تعلق مي گيرد.

6- دانشجويان با نسبت فاميلي درجه يک(برادري،خواهري،همسري،فرزندي) مادامي که به طور همزمان در اين دانشگاه به تحصيل مشغول باشند، به هر کدام تا سقف 25 درصد تخفيف شهريه تعلق خواهد گرفت.

7- دانشجوياني که در دو مقطع متوالي در اين دانشگاه تحصيل نمايند از 10 درصد تخفيف شهريه برخوردار مي گردند.

8- دانشجويان هر روز از وعده غذايي گرم(ناهار) در سالن غذاخوري مجهز بهره مند مي گردند.

9- با هماهنگي که با پايانه شهر ايوان کي صورت گرفته ،سرويس اياب و ذهاب از عمده ميادين اصلي تهران و شهرهاي مسير برقرار مي باشد.

10- دانشجويان از کتابخانه ديجيتال،کارت سلامت،سايت هاي مجهز رايانه اي و سيستم اطلاعات آموزشي مبتني بر وب، بهره مند مي گردند.

11- دانشجويان از اينترنت رايگان و دسترسي به منابع و پايگاه هاي اطلاعات علمي معتبر دنيا بهره مند مي گردند.

جهت کسب اطلاعات بيش تر و آشنايي با امکانات دانشگاه به آدرس زير برويد.

www.eyc.ac.ir/intro.html

شرايط دانشگاه:

1.  دانشگاه ايوان کي در نزديكترين فاصله با شهر تهران (50 كيلومتري سه راه افسريه ) قرار دارد و در ارزيابي  اخيرصورت گرفته توسط وزارت علوم در سطح يک قرار گرفته و به عنوان يکي ازهفت دانشگاه برترغير انتفاعي کشور محسوب مي شود.

2.  دانشگاه ايوان کي با بيش از 12 سال سابقه آموزشي، داراي 80 رشته در مقاطع مختلف تحصيلي و حدود 5000 دانشجو و بيش ازيازده هزار فارغ التحصيل مي باشد.

3.  با برنامه ريزي صورت گرفته با همکاري اساتيد برجسته و بنام، کليه کلاس ها فقط در
دو روز برگزار مي شود.

4.  سرويس اياب و ذهاب همه روزه از اکثر نقاط تهران و شهرهاي اطراف (پاكدشت، شهر ري و كرج) مهيا است.

5.  آدرس: سه راه افسريه - اتوبان امام رضا (ع)- بعد از پاکدشت- شهر ايوان کي- بلوار آيت الله طالقاني- خيابان دانشگاه- دانشگاه ايوان کي

6.  تلفن تماس ضروري (8 صبح الي 2 بعد از ظهر)    31432-023

نوشته شده توسط معاونت آموزش در تاریخ 1396/06/21