اطلاعيه مهم ثبت نام از پذيرفته شدگان کارشناسي ارشد 1397 دانشگاه ايوان کي

شرايط و نحوه ثبت نام از پذيرفته شدگان مقطع کارشناسي ارشد 1397 دانشگاه ايوان کي

دانشگاه ايوان کي به عنوان بزرگترين دانشگاه غيرانتفاعي شرق تهران و جزو دانشگاه های برتر غيرانتفاعي کشور به انتخاب وزارت علوم ، تحقیات و فناوری ، در مقطع کارشناسي ارشد و در 21 رشته تحصيلي  دانشجو مي پذيرد.  آن دسته از داوطلبان پذيرفته شده در مرحله نهايي آزمون کارشناسي ارشد 1397 اين دانشگاه، مي توانند بامراجعه حضوري به دانشگاه ايوان کي در يکي از روز هاي پنجشنبه 15 شهريور ، شنبه 17 شهريور ، يکشنبه 18 شهريور و دوشنبه 19 شهريور 97 نسبت به ثبت نام نهايي اقدام کنند.

حضور شخص پذيرفته شده به همراه مدارک زير در روز ثبت نام الزامي است.

?      در روزهاي ثبت نام سرويس اياب و ذهاب مهياست. اتوبوس هاي دانشگاه از ترمينال جنوب (ساعت 8 صبح)  و ترمينال خاوران (ساعت 8:30 صبح ) به سمت دانشگاه حرکت خواهند کرد. (برای اطلاع از آدرس کامل ایستگاه ها در طول ترم به آدرس تلگرامي سرويس اياب و ذهاب دانشگاه ايوان کي     @eyc_bus  مراجعه کنید)

Hn    ایستگاه ترمینال جنوب: خیابان غفاری- 20 متر بالاتر از مترو- زیر پل عابر پیاده- حاجی محمدی : 09126068604

ایستگاه ترمینال خاوران: روبروی شهرداری منطقه 15- محمدی: 09129751725

v      مدارک لازم براي ثبت نام:

1. اصل و يك برگ تصوير مدرک کارشناسي  (مورد تاييد وزارت علوم،تحقيقات و فناوري که معدل ليسانس درآن قيد شده باشد) در صورت حاضرنبودن اصل مدرک فعلا گواهي موقت هم قابل قبول مي باشد.

2. اصل شناسنامه و کارت ملي و دو سري فتوکپي از تمام صفحات آنها

3.  شش قطعه عکس تمامرخ 4*3 تهيه شده در سال جاري
تبصره: 12 قطعه عکس تمام رخ 4*3 تهيه شده در سال جاري منحصرا براي برادراني که با توجه به ضوابط پس از ثبت نام در دانشگاه، براي آنان معافيت تحصيلي صادر ميگردد.

4.  ريز نمرات تأييدشده مقطع کارشناسي دانشجوياني که در مقطع کارشناسي تا حداکثر 31/06/1397  فارغ التحصيل مي شوند فرم گواهي معدل را از سايت سازمان سنجش دانلود کرده و پس از تکميل با تأييد دانشگاه خود به همراه داشته باشند.

v     شرايط دانشگاه

1.       دانشگاه ايوان کي در نزديکترين فاصله با شهر تهران( 50 کيلومتري سه راه افسريه) قرار دارد و درارزيابي اخير صورت گرفته توسط وزارت علوم در سطح يك قرار گرفته و جزو دانشگاه های برتر غيرانتفاعي کشور محسوب ميشود..

2.       دانشگاه ايوان کي با بيش از 14سال سابقه آموزشي در حال حاضر داراي 84 رشته در مقاطع مختلف تحصيلي از کارداني تا دکتري تخصصي(Ph.D)، حدود 4100 دانشجو و بيش از دوازده هزار فارغ التحصيل مي باشد .

3.        اين دانشگاه با توجه به نيازکشور از سال1390 فعاليت خود را در زمينه گسترش تحصيلات تکميلي آغاز کرد و هم اکنون با 2 رشته در مقطع دکتري و 21 رشته کارشناسي ارشد به مسير خود ادامه مي دهد.  با برنامه ريزي صورت گرفته با همکاري اساتيد برجسته و به نام، کليه کلاسها فقط در يك روز (پنجشنبه ها) برگزار مي شود.

4.       سرويس رفت و آمد همه روزه از اکثر نقاط تهران و شهرهاي اطراف (پاکدشت، شهر ري و کرج)  مهيا مي باشد.

v     شرايط و تخفيفات ويژه:

1.       دانشجويان در هر ترم از مزاياي وام شهريه در چارچوب سهم تخصيصي از صندوق رفاه دانشجويان برخوردارخواهند شد.

وام ويژه 10 میلیون تومانی: با توجه به هماهنگی های به عمل آمده با بانک ملی ، هر دانشجو کارشناسی ارشد می تواند وام 10 میلیون تومانی با شرایط تسهیل شده دریافت نماید.

2.       کليه  دانشجويان در طول تحصيل تحت پوشش بيمه حوادث قرار خواهند گرفت.

3.      دانشجويان رتبه اول تا سوم هر رشته در هر ترم  ازتخفيف شهريه برخوردار ميگردند. (به ترتیب 15 درصد شهریه ثابت، 10 درصد و 5 درصد)

4.      به تمامي افراد شاغل در نيروهاي مسلح و فرزندان ايشان تا سقف 20 درصد تخفيف شهريه تعلق مي گيرد.

5.      به افراد شاغل در وزارت ورزش وجوانان و فرزندان آنان که در رشته هاي تربيت بدني اين دانشگاه مشغول به تحصيل ميشوند تا سقف 15 درصد تخفيف شهريه        تعلق مي گيرد

6.     دانشجويان با نسبت فاميلي درجه يک(برادري،خواهري،همسري،فرزندي)مادامي که به طور همزمان در اين دانشگاه به تحصيل مشغول باشند، به هر کدام تا سقف25 درصد تخفيف شهريه تعلق خواهد گرفت.

7.       دانشجوياني که در دو مقطع متوالي در اين دانشگاه تحصيل نمايند از10 درصد تخفيف شهريه برخوردار مي گردند.

8.       دانشجويان هر روز از وعده غذايي گرم(ناهار) در سالن غذاخوري مجهزبهره مند مي گردند

9.       با هماهنگي که با پايانه شهر ايوان کي صورت گرفته ،سرويس اياب وذهاب از عمده ميادين اصلي تهران و شهرهاي مسير برقرار مي باشد.

10.   دانشجويان از کتابخانه ديجيتال،کارت سلامت،سايت هاي مجهز رايانه اي و سيستم اطلاعات آموزشي مبتني بر وب، بهره مند مي گردند.

11.   دانشجويان از اينترنت رايگان و دسترسي به منابع و پايگاه هاي اطلاعات علمي معتبر دنيا بهره مند مي گردند.

جهت کسب اطلاعات بيش تر و آشنايي باامکانات دانشگاه به آدرس زير برويد.

www.eyc.ac.ir/intro.html

آدرس: سه راه افسريه - اتوبان امام رضا (ع)- بعد از پاکدشت- شهر ايوان کي

تلفن تماس ضروري (از 8 الي14    :  (31423-023  (با پشتيباني 30 خط و بدون اشغالي)

مديريت آموزش و تحصيلات تکميلي