مديريت برنامه ريزي پژوهشي پژوهش اخبار و اطلاعيه

اولين کنفرانس ملي کاربرد فناوري‌هاي نوين در علوم مهندسي برق، کامپيوتر و IT

اولين کنفرانس ملي کاربرد فناوري هاي نوين در علوم مهندسي برق، کامپيوتر و IT توسط دانشگاه ايوان کي با همکاري موسسه پژوهش بنيان آروند مورخ 16/12/96 در دانشگاه شهيد بهشتي برگزار گرديد.
اين کنفرانس با مجوز شماره 12101-96171 در پايگاه استنادي علوم جهان اسلام ISC و تحت حمايت سيويليکا برگزار گرديد. سخنرانان اين کنفرانس آقاي دکتر ستار ميرزا کوچکي استاد و رئيس پژوهشکده الکترونيک دانشگاه علم و صنعت و آقاي دکتر نيما فرجيان  معاون پژوهش و فناوري دانشگاه ايوان کي  و دکتر محمد ربيعي عضو هيات علمي گروه مهندسي کامپيوتر بودند. سپس دانشجويان به ارائه مقالات خود در حضور داوران پرداختند. در ادامه مراسم تقدير از آثار برگزيده و برگزيدگان اولين کنفرانس ملي کاربرد فناوري هاي نوين در علوم مهندسي برق، کامپيوتر و IT و کسانيکه در برگزاري اين کنفرانس همکاري نمودند انجام پذيرفت.
به منظور مشاهده عکس های این کنفرانس بر روی لینک زیر کلیک نمایید.
گزارش تصویری از اولین کنفرانس ملی کاربرد فناوری های نوین در علوم مهندسی برق، کامپیوتر و IT

نوشته شده توسط کارشناس پژوهش در تاریخ 1397/01/18