مديريت برنامه ريزي پژوهشي پژوهش اخبار و اطلاعيه

برگزاري اولين کنفرانس ملي کاربردي‌سازي هوش تجاري

اولين کنفرانس ملي کاربردي سازي هوش تجاري در تاريخ 2 آذر 1396 توسط دانشگاه ايوان‌کي با همکاری مؤسسه مهد پژوهش ره پويان حقيقت و شرکت دانش‌بنيان مهندسي تحليل گران نرم‌افزاري آلا در دانشگاه علم و صنعت برگزار شد. اين کنفرانس داراي مجوز شماره 72501-96170 پايگاه استنادي علوم جهان اسلام  ISC و سازمان فناوري اطلاعات ايران و مرکز آموزش مديريت دولتي مي‌باشد.از جمله حاميان اين کنفرانس مي‌توان به انجمن علمي مديريت دانش ايران، انجمن تعالي کسب و کار ايران، سيويليکا، مرکز فابا و مراکز دولتي و غيردولتي و دانشگاهي اشاره نمود.
سخنرانان اين کنفرانس دکتر عباس صفري (دبير شوراي سياست‌گذاري)، دکتر جواد وحيدي (دبير علمي)، دکتر نيما فرجيان (معاون پژوهش و فناوري دانشگاه ايوان‌کي)، دکتر محمد مراد بيات (مديرعامل مرکز فابا)، دکتر محمدرضا بهرنگي (چهره ماندگار)، دکتر طاهره صاحب (عضو هيئت علمي دانشگاه تربيت مدرس)، دکتر کومار (رئيس دانشکده مديريت دانشگاه بي هارات هند)، دکتر حميدرضا ثابت مقدم (مشاور ارشد هوش تجاري صنعت بانکداري) و دکتر محمد شريفي (مشاور ارشد فناوري اطلاعات) بودند.
لازم به ذکر است در اين کنفرانس به‌طور همزمان کارگاه‌هايي با مضامين استراتژي تجاري جهت هوش تجاري توسط دکتر کومار، تحليل کلان هوش داده‌ها توسط دکتر وحيدي، يادگيري عميق توسط دکتر فرجيان و پروژه علمي ساخت داشبورد هوشمند توسط مهندس نام‌نيک داير شد.
همزمان با برگزاري اين کنفرانس يک روزه باشگاه هوش تجاري ايران (بهتا) با حضور مسئولان حاضر در اين جلسه و با دستان چهره ماندگار جناب آقاي دکتر بهرنگي و ساير فرهيختگان افتتاح و رونمايي شد.
در بخش ديگري از اين کنفرانس يک روزه دانشجويان به ارائه مقالات در حضور داوران پرداختند.
شايان ذکر است در خاتمه مراسم به نفرات برگزيده به رسم يادبود تنديس و لوح تقدير اهدا شد و از چهره‌هاي شاخص در اين کنفرانس قدرداني گرديد.
جهت مشاهده گزارش تصويري از اين مراسم بر روي لينک زير کليک نماييد:

نوشته شده توسط مسئول فناوري اطلاعات در تاریخ 1396/09/07