مديريت برنامه ريزي پژوهشي پژوهش اخبار و اطلاعيه

برگزاري اولين کنفرانس ملي مديريت و سيستم‌هاي فازي

اولين کنفرانس ملي مديريت و سيستم‌هاي فازي توسط دانشگاه ايوان‌کي با همکاری مؤسسه مهد پژوهش ره‌پويان حقيقت، انجمن علمي مديريت دانش ايران، انجمن علمي تعالي کسب و کار ايران و با همکاري انجمن ايراني تحقيق در عمليات 3 آذر ماه 96 در تهران و 4 آذرماه 96 در بابلسر برگزار گرديد.
اين کنفرانس با مجوز شماره 72501-961170 پايگاه استنادي علوم جهان اسلام ISC و تحت حمايت سيويليکا برگزار گرديد. سخنرانان اين کنفرانس دکتر طيبه حجاري (دبير علمي)، دکتر نيما فرجيان (معاون پژوهش و فناوري دانشگاه ايوان‌کي)، دکتر چاندر (رئيس بخش کاريابي دانشگاه بي‌هارات هند)، مهندس مهدي نوروزي (مدير پرتال دانشگاهي کشور) و دکتر کومار (رئيس دانشکده مديريت دانشگاه بي‌هارات هند) بودند.
در ادامه مراسم يادبود و خاطره دکتر زاده پدر علم فازي گرامي داشته شد. سپس پنل تخصصي با سير تکامل فازي توسط دکتر حجاري و دکتر محمد علي فريبرزي ارائه گرديد.
سپس مراسم تقدير از آثار برگزيده و برگزيدگان اولين کنفرانس ملي مديريت و سيستم‌هاي فازي و کسانيکه در برگزاري اين کنفرانس همکاري نمودند انجام پذيرفت. در ادامه دانشجويان به ارائه مقالات خود در حضور داوران پرداختند.
در دومين روز کنفرانس کارگاه‌هاي مرتبط با کنفرانس توسط دکتر سيد هادي ناصري و دکتر کومار و دکتر چاندر در دانشگاه مازندران ارائه گرديد.
جهت مشاهده گزارش تصويري از اين مراسم بر روي لينک زير کليک نماييد:

نوشته شده توسط مسئول فناوري اطلاعات در تاریخ 1396/09/07