مديريت برنامه ريزي پژوهشي پژوهش اخبار و اطلاعيه

گزارش برگزاري مراسم هفته پژوهش و تجليل از پژوهشگران

مراسم هفته پژوهش و فناوری در روز 27 آذر ماه سال 1396 در سالن اجتماعات دانشگاه با حضور رؤسا، کارکنان، اساتيد، دانشجويان و همچنين با حضور جناب آقاي مهندس محمد شارق (مسئول مرکز رشد گرمسار)، سرکار خانم مهندس فهيمه اندوز (مدير عامل شرکت سيگنال ساعقه (ثبت کننده پنج اختراع)) و جناب آقاي مهندس رسول قندالي (مدير عامل شرکت دانش بنيان (ثبت کننده يک اختراع)) بعنوان ميهمانان ویژه این مراسم، برگزار گرديد.

ابتدا مراسم با آياتي از قرآن مجيد و سرود جمهوري اسلامي آغاز گرديد. در اين مراسم دکتر نيما فرجيان (معاونت پژوهشي و فناوري) ضمن خیر مقدم به پژوهشگران به بیان مطالبی پیرامون این هفته پرداختند، سپس دکتر علي محمد احمدوند (رياست دانشگاه) سخنراني نمودند و همچنين با توجه به افتتاح مرکز رشد دانشگاه ايوان کي جناب آقاي شارق در مورد تسهيلات پارک علم و فناوري استان سمنان و مراکز رشد به پژوهشگران توضيحاتي ارائه نمودند و در ادامه  دو تن از کارآفرينان برتر استان سمنان سرکار خانم مهندس فهيمه اندوز و جناب آقاي مهندس رسول قندالي تجربيات خود را در خصوص راه اندازي شرکت دانش بنيان و تجاري سازي ايده هاي خود بيان نمودند. در ادامه مراسم معاونت پژوهش و فناوري گزارش فعاليت‌هايي که در يک سال گذشته در این معاونت ارائه گرديده بود را بيان نمودند. در پايان مراسم از پژوهشگران برتر دانشگاه در حوزه  اساتيد و دانشجويي تقدير به عمل آمد.

به منظور مشاهده گزارش تصويري اين مراسم بر روي لينک زير کليک نماييد:

نوشته شده توسط کارشناس پژوهش در تاریخ 1396/09/28