مديريت برنامه ريزي پژوهشي پژوهش اخبار و اطلاعيه

آغاز ساخت پروژه آمفي تئاتر دانشگاه ايوان‌کي

با توجه به رشد روز افزون سطح کيفي دانشگاه ايوان‌کي و ورود تعداد قابل توجهي دانشجو در مقاطع کارشناسي ارشد و دکتري، مسئولان دانشگاه را بر آن داشت که با وجود سالن اجتماعات در دانشگاه، سالن اجتماعات مجهز ديگري براي برگزاري کنفرانس‌هاي علمي بين‌المللي و اجراي مراسم فرهنگي و دانشجويي تدارک ببيند.

بر اين اساس در شهريور 1396 مطالعات امکانسنجي ساخت سالن اجتماعات به دستور رياست محترم دانشگاه، توسط مديريت طرح و توسعه اغاز گرديد و پس از تاييد مطالعات امکانسنجي در 15 آذر 1396، طراحي معماري، سازه، تاسيسات مکانيکي و تاسيسات الکتريکي به مديريت مهندس علي فرجيان اغاز شد و مجموعه کامل نقشه هاي فاز 2 در 20 بهمن 1396 اماده اجرا گرديد و به لطف خدا 96/12/14 ساعت 10، ساخت پروژه سالن اجتماعات دانشگاه ايوان‌کي اغاز گرديد.

براورد زمان اجراي ساخت پروژه سالن اجتماعات 5 ماه تقويمي يا 100 روز کاري در نظر گرفته شده است.

سالن اجتماعات دانشگاه ايوان‌کي در شمال شرقي مجموعه پرديس دانشگاه ايوان‌کي با زير بناي 620 متر مربع واقع شده است که شامل ريزفضاهايي اعم از سالن اصلي، لابي، اتاق تاسيسات، اتاق کنترل نور و صدا و اتاق‌هاي پشت سن مي‌باشد. ظرفيت سالن اجتماعات 238 نفر مي‌باشد. همچنين سن طراحي شده در سالن اجتماعات قابليت اجراي انواع مراسم‌ها و کنفرانس‌ها را دارد و همچنين قابليت اجراي تئاتر موسيقي را هم دارا مي‌باشد.

اسکلت ساختمان از نوع بتني و سقف آن دال وافل مي باشد و داراي يک سقف با دو ارتفاع متفاوت مي‌باشد.

به منظور مشاهده عکس های شروع پروژه بر روی لینک زیر کلیک نمایید:

گزارش تصویری از شروع ساخت پروژه آمفی تئاتر دانشگاه ایوان‌کی

نوشته شده توسط مسئول فناوري اطلاعات در تاریخ 1397/01/14