گزارش فعالیت انجمن علمی کامپیوتر در سال تحصیلی 96-95

بازدید علمی از اماکن

بازدید از فرودگاه بین الملی امام خمینی (ره)

بازدید جمعی از دانشجویان رشته مهندسی کامپیوتر به همراه استاد مربوطه خانم  زهره زرین قلمی در تاریخ 96/2/3 از فرودگاه امام خمینی (ره) انجام شد که دانشگاه در امر تغذیه و ایاب و ذهاب پشتیبانی مناسبی را ارائه داد.

فرودگاه امام از 13 بخش تشکیل می‌شد که ما از بخش تجهیزات شبکه گمرک فرودگاه بازدید کردیم و مدیر شبکه آنجا توضیحات کاملی را در مورد تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری شبکه ارائه دادند.

برگزاری کارگاه

کارگاه فنی طراحی سایت و برنامه نویسی مبتنی بر وب

انجمن علمی دانشجویی کامپیوتر برای آشنایی دانشجویان این رشته با مقوله طراحی صفحات وب و تکنولوژی مربوطه اقدام به برگزاری نشست تخصصی طراحی وب نمود. این نشست با استقبال دانشجویان رشته های مختلف مواجه شد. برخی از مهمترین مطالبی که در این نشست تخصصی مطرح شد عبارتند از : آشنایی با HTML، جاوا اسکریپت و مفاهیم برنامه نویسی مبتنی بر وب.

نوشته شده توسط معاونت دانشجویی و فرهنگی در تاریخ ۱۳۹۶/۱۰/۱۸