گزارش فعالیت کانون کتاب و کتابخوانی در سال تحصیلی96-95

نمایشگاه
به مناسبت روز دانشجو، نمایشگاه کتاب به مدت 10 روز در ساختمان گل یاس برگزار شد که به دلیل استقبال دانشجویان 2 روز تمدید شد. این کتابها با تخفیف 15 الی 30 درصد و با 1000 عنوان کتاب تخصصی در موضوعات معماری، عمران، کامپیوتر، الکترونیک، روانشناسی، کودک و کتب عمومی برای دانشجویان عرضه شد.
مسابقه
به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی، مسابقه‌ای با همکاری کانون کتاب و کتابخوانی دانشگاه و کتابخانه عمومی علامه محمدتقی ایوان‌کی برگزار شد. در این مسابقه، فایل‌های 3 عنوان کتاب از طریق شبکه‌های مجازی در دسترس علاقمندان قرار گرفت و سپس مسابقه‌ای بین شرکت‌کنندگان برگزار گردید که در پایان به نفرات برتر هدایایی تقدیم شد.

کانون همیاران سلامت روان
این کانون در اولین سال تشکیل اقدام به عضوگیری نمود و در برنامه‌هایی مشترک با سایر کانون‌های مرتبط فعالیت می‌کند.

نوشته شده توسط معاونت دانشجویی و فرهنگی در تاریخ ۱۳۹۶/۱۰/۱۸