راه اندازی کانون دانش آموختگان

كانون دانش آموختگان دانشگاه ایوان‌کی با هدف ایجاد و حفظ ارتباط مستمر با دانش آموختگان و آشنائی و بهره‌گیری موثر از امكانات و تجربیات علمی–فرهنگی اعضاء تشكیل شد. این كانون تشكیلاتی است غیر انتفاعی، غیر سیاسی و غیر دولتی كه با مشارکت مستقیم دانش‌آموختگان، کارکنان، اساتید و مدرسین دانشگاه ایوان‌کی و سایر حامیان تشكیل گردیده و برای گسترش ارتباطات اجتماعی و فرهنگی میان دانش آموختگان تلاش می‌نماید.

اهم اهداف این كانون عبارتند از:

1-  استفاده از استعدادها، توان، تجربه و تخصص دانش‌آموختگان

2-  ایجاد ارتباط علمی و فرهنگی بین اعضاء و ایجاد زمینه رشد و ارتقای جمعی

3-  برگزاری همایش‌های  آموزشی، فرهنگی، کارآفرینی، نوآوری و ... در جهت رشد و بهره مندی اعضاء

4-  ایجاد ارتباط و تعامل سازنده بین دانشگاهیان و اعضای شاغل در عرصه‌های مختلف علمی و اجرایی

5-  مشارکت موثر اعضاء در عرصه‌های آموزشی، فرهنگی، ورزشی، هنری و...

6-  پیگیری کانون جهت برقراری از تسهیلات و امکانات تخفیفی در دستگاهها و یا نهادهای مختلف برای استفاده متقاضیان.

برای عضویت در این کانون کافی است با مراجعه به آدرس زیر، اطلاعات خواسته‌شده تکمیل گردد:

دانش‌آموختگان عضو کانون می‌توانند نظرات و پیشنهادهای خود درباره بهبود فعالیت‌ها را در سامانه منعکس نمایند. همچنین راه ارتباطی farhangi_eyc@ یا 34521569-023 پاسخگوی سوالات عزیزان می‌باشد.

نوشته شده توسط معاونت دانشجویی و فرهنگی در تاریخ ۱۳۹۸/۰۴/۲۰