فراخوان دومین جشنواره مد و رسانه

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم،به نقل از روابط عمومی کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، دومین جشنواره مد و رسانه به همت کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، پاییز 98 برگزار می‌شود.بنیاد ملی مد و لباس زیر نظر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، پس از برگزاری شش دوره تقدیر از فعالان رسانه‌ها در بخش فرهنگی هنری جشنواره بین‌المللی مد و لباس فجر و نخستین دوره جشنواره مد و رسانه، به‌منظور دستیابی به الگوی مناسبی از تعامل با رسانه‌ها و نیز برای پاسداشت نقش بی‌بدیل رسانه‌ها در عرصه‌های گوناگون مد و لباس و مشارکت مؤثر اصحاب رسانه و تقویت تعامل طراحان، تولیدکنندگان، و مدیران سیاست‌گذار حوزه مد با رسانه‌ها، "دومین جشنواره مد و رسانه" را در پائیز 1398 برگزار می‌کند. از مهم‌ترین اهداف این جشنواره می‌توان به تجلیل از نقش اهالی رسانه در نقادی و هم‌افزایی حوزه‌ مد و پوشش و افزایش نقش رسانه‌ها در مد پذیری مناسب جامعه اشاره کرد.

دانشجویان و دانشگاهیان علاقمند به شرکت در این جشنواره و کسب اطلاعات بیشتر به آدرس ذیل مراجعه فرمایند:

نوشته شده توسط معاونت دانشجویی و فرهنگی در تاریخ ۱۳۹۸/۰۵/۰۸