معاونت دانشجويي و فرهنگي صفحه اصلي معاونت اخبار صفحه اصلي

گزارش برگزاري جشن دانش آموختگي دانشگاه ايوان‌کي

جشن دانش آموختگي دانشگاه ايوان‌کي (ويژه دانش آموختگان سالهاي 90 به بعد) در روز چهارشنبه 15/6/96 از ساعت 17 الي 22 و با حضور بيش از 600 نفر از دانش‌آموختگان، خانواده‌ها، اساتيد، مسئولين ارشد و جمعي از مديران و کارکنان دانشگاه در محل پرديس برگزار گرديد. (گزارش تصویری مراسم)
جهت رفاه حال ميهمانان گرامي سرويس اياب و ذهاب از ترمينال جنوب به دانشگاه مهيا گرديده بود و در پايان مراسم نيز سرويس اتوبوس جهت برگشت روبروي دانشگاه استقرار يافتند.
در هنگام ورود ميهمانان، بسته‌هايي شامل لباس دانش‌آموختگي، لوح تقدير، ريزبرنامه، متن سوگندنامه، بروشور معرفي دانشگاه، يک شاخه گل و بسته پذيرايي تقديم شد. همچنين در چند محل، امکان گرفتن عکس يادگاري براي حاضرين مهيا گرديد.
در ابتدا و با استقرار مدعوين، در ساعت 17:20 پس از تلاوت آياتي از کلام الله مجيد و پخش سرود جمهوري اسلامي ايران، نماهنگي از معرفي دانشگاه به نمايش گذاشته شد. در اين مراسم که با اجراي آقاي عسگري و خانم ميرزازاده (دانش‌آموخته دانشگاه) و شور و اشتیاق حضار همراه بود، رئيس محترم دانشگاه جناب آقاي دکتر احمدوند ضمن خيرمقدم به حضار، نکاتي را درباره رشد کمي و کيفي، رشته‌هاي تحصيلي، توسعه و چشم‌انداز دانشگاه بيان نمودند.
سپس در ساعت 18 آقاي سعيد فتحي طنزپرداز مطرح کشور به اجراي استندآپ کمدي پرداخت و سيدميلاد ميرجلالي از شاعران دانش‌آموخته دانشگاه، قطعاتي از اشعار طنز خود را ارائه کرد.
در ادامه برنامه در ساعت 19:05، دانش‌آموختگان که لباس مخصوص دانش‌آموختگي بر تن داشتند، به پا خاستند و بصورت دسته‌جمعي سوگندنامه را قرائت کردند و سپس در 9 گروه و با در دست داشتن لوح تقدير به روي سن آمدند و عکسهاي يادگاري گروهي گرفتند. با اعلام زمان اذان مغرب و پس از دقايقي در ساعت 19:40، گروه موسيقي پاپ دياکو به اجراي زنده چندين قطعه موسيقي از خوانندگان مجاز و مطرح كشور پرداخت و با سخن پاياني مجريان، برنامه رسمي جشن در محل پرديس دانشگاه در ساعت 20:45 به انتها رسيد و حاضرين براي صرف شام به محل ساختمان مرکزي مراجعه نمودند.
جهت مشاهده گزارش تصویری مراسم به لینک زیر مراجعه نمایید.
گزارش تصویری مراسم جشن دانش آموختگی

نوشته شده توسط معاونت دانشجويي و فرهنگي در تاریخ 1396/06/25