اطلاعیه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع دکتری (PhD) دانشگاه ایوان کی برای سال تحصیلی 98-97

با سلام

دانشگاه ایوان کی در نظر دارد، در راستای اجرای "آیین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی دكتری مصوب جلسه مورخ 93/3/27 شورای هدایت استعدادهای درخشان"، آیین نامه شماره 67272/21 مورخ 93/4/18 وزارت علوم،تحقیقات و فناوری” و اصلاحیه آن به شماره 237200/21 مورخ 93/12/16 ، از بین دانش آموختگان ممتاز كارشناسی ارشد واجد شرایط زیر، با بررسی سوابق، مصاحبه و بدون شرکت در آزمون در رشته دکتری تخصصی مهندسی صنایع-سیستم های کلان ، برای سال تحصیلی 98-97 دانشجو جذب نماید.(برای مشاهده شرایط و ضوابط ، فایل راهنمای زیر را مطالعه و عینا مطابق دستورالعمل اقدام نمایید. متقاضیان پس از تکمیل فرم شماره 1 به صورت تایپ شده آن را از طریق رایانامه های ذکر شده ارسال نمایند.

مهم: متقاضیان بایستی تا حداکثر 15 خرداد 97 مدارک لازم را (براساس فایل راهنما) به رایانامه های زیر ارسال نمایند.
phd.eyc@gmail.com

PH.d@eyc.ac.ir